Nahá scéna s hercom z Bieleho lotosu nedá fanúšikom spávať. To mu prirobili, pýtajú sa na Twitteri

Druhá séria projektu Biely lotos budila pozornosť televíznych fanúšikov už od svojho ohlásenia. Teraz sa o rozruch postaral jeden z hlavných protagonistov.

02.11.2022 00:00
Theo James Foto: ,
Herec Theo James.
debata

Reč je o 37-ročnom Theovi Jamesovi – britskom rodákovi a hercovi, ktorého diváci poznajú napríklad zo série Divergencia či snímky Žena cestovateľa v čase. V projekte Biely lotos dostal jednu z ústredných úloh a keďže sa dej odohráva v luxusnom dovolenkovom rezorte, dostal tiež príležitosť predvádzať nielen herecký talent, ale aj vyšportovanú schránku.

V ostatnej epizóde seriálu HBO, ktorého autorom je scenárista Mike White, sa však objavila aj scéna, ktorá okamžite vyvolala rozruch medzi divákmi a užívateľmi sociálnych sietí. James v nej vystupuje celkom nahý a prezlieka sa do plaviek, pričom ho pozoruje iná hrdinka v podaní herečky Aubrey Plaza.

Herečka Jennifer Coolidge na premiére seriálu...
Herečka Beatrice Granno sa tiež zúčastnila na...
+6Herec F. Murray Abraham (vľavo) a herečka...

Záber sa síce sústreďuje na herca zozadu, no v jednom momente zachytí kamera aj jeho mužskú pýchu. Sú to práve rozmery, ktoré okamžite vyvolali živú debatu na Twitteri či na rozličných internetových fórach.

Väčšina divákov si však myslí, že záber nemôže byť zachytením reálnej skutočnosti a že ide o protetický penis, ktorý hercovi prirobili maskéri. Podobne sa postupovalo v minulosti napríklad pri nakrúcaní scén seriálového hitu Eufória. Samotný herec ani tvorcovia sa ku „kauze“ nevyjadrili – jedno je však isté, podobná scéna a rozruch okolo nej si určite želá nejedna televízna šou.

Jennifer Coolidge Čítajte viac Návrat Stiflerovej mamy do oslavovaného seriálu! Prišla v čipke a s hrivou levice, dočká sa aj ďalšej ceny?

Dobré správy sú, že Biely lotos má kvality televíznej tvorby, ktorá sa nemusí spoliehať len na odhalené pohlavné orgány. Reakcie kritikov tvrdia, že dokonca druhá séria je ešte lepšia ako prvá. Za ňu získali v minulosti herecké ceny napríklad herečka Jennifer Coolidge či jej kolega Murray Bartlett. Biely lotos sa vysiela na HBO.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #odhalenie #Twitter #scéna #Biely lotos #Theo James

+ Tréning s priateľmi prinesie zábavu a zlepší výkonnosť.
Nebojte sa požiadať o zvýšenie platu, zaslúžite si to....

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....