Z bulváru o kráľovskej rodine je mi na vracanie, vraví kráska, ktorá hrá princeznú Dianu

Už v piatok večer bude na Netflixe dostupná najnovšia séria úspešného projektu The Crown (Koruna). Zdá sa, že tentoraz ešte viac než samotná kráľovná Alžbeta II. budí pozornosť postava princeznej Diany.

04.11.2022 00:00
Elizabeth Debicki ako princezná Diana Foto: ,
Herečka Elizabeth Debicki ako princezná Diana na zábere zo seriálu Koruna.
debata

Tú si v piatej sérii úspešného seriálu zahrala herečka Elizabeth Debicki, austrálska rodáčka, ktorej vraj rolu zverili takmer okamžite po tom, čo sa ukázala na kastingu. Vitaj, Diana, povedali jej vraj, keď prišla na kasting pred bezmála dvoma rokmi.

Elizabeth Debicki ako princezná Diana Čítajte viac Princezná Diana ožíva na slávnych momentkách z jachty! Herečka Debicki šla do plaviek a po jej boku... Harry a William

Britský magazín Vogue sa rozhodol umiestniť herečku Debicki na jednu zo svojich štyroch titulných strán, s ktorými pôjde do predaja decembrové vydanie. Samozrejme, nechýba ani rozhovor, v ktorom sa 32-ročná herečka nevyhla ani otázkam na kráľovskú rodinu.

Herečka Elizabeth Debicki ako princezná Diana...
Herečka Elizabeth Debicki ako princezná Diana...
+5Princezná Diana dokázala na pláži naozaj...

„Nemám nejaké veľké a vyhranené názory na kráľovskú rodinu. Čo je v tomto prípade asi dobre, nie?“ opýtala sa vraj plavovláska s úsmevom. Zavtipkovala si tiež na margo otázky, či sa niekedy s nejakým členom britskej monarchie stretla osobne. „Nie. A možno teraz sa už ani nikdy nestretnem,“ komentovala pre Vogue.

zväčšiť Herečka Elizabeth Debicki ako princezná Diana v... Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia
641835697 Herečka Elizabeth Debicki ako princezná Diana v slávnych šatách, ktoré dostali názov Revenge Dress (Šaty pomsty) od gréckej dizajnérky Christiny Stambolian a dodnes sa objavujú v mnohých zoznamoch najlepších odevných kreácií zosnulej princeznej Diany. Debicki nakrúcala v nich scénu pre seriál Koruna.

Narážala, samozrejme, na to, že seriál Koruna zachytáva často veľmi citlivé momenty v histórii britskej monarchie a živote jej členov, čo sa nemusí vždy pozdávať stále žijúcim členom. Piata séria projektu nevynechá ani tragický skon princeznej Diany, ktorá zomrela pri autonehode v Paríži v roku 1997. Podľa viacerých zdrojov ani jeden z jej synov, princ William a princ Harry, nie sú nadšení tým, že projekt rozoberá súkromný a divoký život, manželstvo a následne aj rozvod ich rodičov.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa British Vogue (@britishvogue)

Samotná Debicki však priznala, že mediálny hon a posadnutosť kráľovskou rodinou, predovšetkým v bulvárnejšie ladených médiách, je pre ňu ťažkým sústom. „Z Daily Mailu sa mi robí nevoľno,“ vyhlásila herečka, ktorá vraj mala pri stvárnení Diany jedinú snahu. „Snáď som pre ňu urobila niečo zaujímavé. To bol môj jediný cieľ,“ dodala.

Nové epizódy seriálu Koruna budú dostupné na Netflixe od 5. novembra.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #kráľovská rodina #princezná Diana #koruna #Elizabeth Debicki

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...