Affleck, Pine či Hemsworth! 12 hercov, ktorí šli pred kamerou donaha - kto ukázal pravú a kto prirobenú pýchu?

Len nedávno pokojné hladiny sveta televíznych fanúšikov (a fanúšikov fešných hercov) rozvírili zábery nahého herca Thea Jamesa.

06.11.2022 00:00
Theo James Foto:
Herec Theo James na zábere v seriáli Biely lotos. O tom, či naozaj predviedol vlastný penis alebo protetickú náhradu, sa zatiaľ nevie.
debata

Hrdina hitu Divergencia sa vyzliekol v jednej z epizód druhej série projektu Biely lotus a ako to už v dnešnej televíznej produkcii býva, kamera zachytila naozaj všetko. Zobrazovanie nahoty s naozaj detailnými zábermi sa stalo v posledných rokoch omnoho bežnejšie a herečky, ale aj herci sú odvážnejší než kedykoľvek predtým.

Jenna Dewan Čítajte viac Vkročila do miestnosti a všetkým padla sánka! Hviezda tanečného hitu uchvátila v priehľadných šatách

Tajomstvo odvahy niektorých pánov však môže spočívať ešte v čomsi inom. Súčasné možnosti maskérov totiž využilo viacero z nich. Na čo? Protetický penis. Áno, znie to možno na prvé prečítanie bláznivo, ale faktom je, že v súčasných televíznych projektoch bolo niekoľko známych hereckých mien, ktoré využili služby maskérok a hrali kompletne nahí. Diváci pri televíznych obrazovkách však v skutočnosti videli umelé pohlavné orgány – zväčša vyrobené zo silikónu a latexu a umne primontované k skutočným intímnym partiám.

Herec Chris Pine tiež patrí do zoznamu... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Chris Pine Herec Chris Pine tiež patrí do zoznamu odvážnych. Viac v galérii nižšie.

V prípade herca Thea Jamesa a jeho mužskej pýchy, ktorá vyvolala toľko komentárov na Twitteri, sa zatiaľ nevie, či išlo o pravé proporcie. Zoznam hercov, u ktorých už táto informácia prenikla na verejnosť, je však pomerne pestrý. Ktoré slávne mená teda hrali pred kamerou s „protézou“ a ktoré naozaj naostro? Zoznam priniesol portál JustJared.com.

Vy si pozrite dvanástku pánov, medzi ktorými nechýbajú ani fešáci ako Chris Pine, Eric Dane či Michael Fassbender, v našej galérii.

Herec Chris Hemsworth sa donaha vyzliekol...
Herec Paul Mescal sa v seriáli Normal People...
+10Herec Eric Dane sa vyzliekol donaha v...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #penis #Chris Hemsworth #Televízia #Ben Affleck #nakrúcanie #Chris Pine #nahé scény #Eric Dane #Theo James

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...