Bez jedla, bez kontaktu, v ľadovej vode aj pustatine! Takto Hemsworth testuje (a ukazuje) Telo bez hraníc

Označiť herca Chrisa Hemswortha za jedného z najvyšportovanejších hviezd súčasnosti nie je určite problém. Ale jedna vec je trénovať vo fitku kvôli filmovej úlohe, druhá posúvať hranice svojich fyzických možností. Aj to však slávny "Thor" urobil pred kamerami.

17.11.2022 00:00
Chris Hemsworth Foto: ,
Herec Chris Hemsworth nakrútil nový projekt pre National Geographic - jeho sérial Telo bez hraníc mal slávnostnú premiéru.
debata

Austrálsky herec sa spojil s režisérom Darrenom Aronofskym a National Geographic, aby spoločne vytvorili nový doku-seriál pod názvom Limitless (Telo bez hraníc s Chrisom Hemsworthom. Ten je aj novinkou ponuky v novembrovom vysielaní streamovacej platformy Disney+ a hlavný protagonista seriál predstavil osobne na slávnostnej premiére v Los Angeles.

Herci a bratia Luke Hemsworth (vľavo) a Chris...
Herec Chris Hemsworth a režisér Darren...
+2Herec Chris Hemsworth nakrútil nový projekt pre...

Urastený fešák v precízne strihanom obleku s neodolateľným „kukučom“ pre objektívy – to je typická podoba hrdinu marveloviek, keď príde na slávnostné premiéry a spoločenské podujatia. Tridsaťštyriročný herec nesklamal ani na premiére v Lincolnovom centre v New Yorku. Spoločnosť mu robil práve režisér nominovaný v minulosti na Oscara, ale tiež jeho starší brat Luke Hemsworth – ten sa s ním objavuje aj v novom dokumentárnom projekte.

Theo James Čítajte viac Affleck, Pine či Hemsworth! 12 hercov, ktorí šli pred kamerou donaha - kto ukázal pravú a kto prirobenú pýchu?

Práve ten by mal byť tentoraz veľkým lákadlom pre divákov – nielen tých, ktorí sú hercovými fanúšikmi, ale tiež divákov, ktorí radi spoznávajú záhady ľudského tela a radi sa pritom na jedno (príťažlivé) aj pozerajú. V šesťdielnom seriáli využili tvorcovia poznatky vedy o dlhovekosti ľudského tela.

V každej epizóde seriálu, ktorá je sčasti vedeckým dobrodružstvom a sčasti osobnou cestou, bude možné sledovať Chrisa Hemswortha, ako podstupuje plejádu fyzických a duševných výziev, ktoré navrhli odborníci svetovej úrovne, vedci a lekári, aby odhalili rôzne aspekty procesu starnutia.

Video

VIDEO: Trailer k projektu Telo bez hraníc s Chrisom Hemsworthom.

Zdroj: Disney +

Austrálsky herec sa na túto rolu pripravoval niekoľko rokov a podľa jeho vlastných slov mu veľmi pomohla manželka Elsa Pataky, ale aj jeho brat – spomenutý Luke Hemsworth. Tvorcovia sľubujú, že pôjde o hlbokú a autentickú skúsenosť, ktorá Chrisovi priniesla veľa pokory a prostredníctvom seriálu sa diváci naučia techniky, ktoré môžu použiť na zlepšenie svojho zdravia a zvýšenie kvality vlastného života.

Ako naznačuje trailer, herca Hemswortha uvidia diváci naozaj v mnohých hraničných situáciách a momentoch, ktoré testujú ľudskú odolnosť. Viac si už pozrite v traileri vyššie.

Austrálsky herec Chris Hemsworth na premiére...
Záber z filmu Thor: Láska a hrom.
+12Chris Hemsworth na zábere z roku 2022.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Telo #Chris Hemsworth #fyzická aktivita #Darren Aronofsky

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...