Dve a pol hodiny v maskérni denne, Dykovej tvár dostala odpudivú podobu - toto milujem, vraví herečka

Na filmovej premiére očarujúca, vo filme priam na nepoznanie. Herečka Tatiana Dyková si vyskúšala novú polohu pred kamerou, ktorá mnohých jej fanúšikov prekvapila.

20.11.2022 08:27
Tatiana Dyková Foto:
Herečka Tatiana Dyková v úlohe narkomanky vo filme Grand Prix.
debata

Česká herečka si v novej komédii Jana Prušinovského Grand Prix vyskúšala úlohu narkomanky. Prijať rolu drogovo závislej Jindry bolo pre niekoľkonásobnú držiteľku Českého leva príležitosťou a výzvou. „To ja mám rada. Navyše, celá produkcia, s ktorou Honza väčšinou tvorí, je úžasná. Myslím si, že sa navzájom máme radi, v takej atmosfére sa vždy dobre pracuje,“ uviedla Dyková k nakrúcaniu snímky, v ktorej sa Kryštof Hádek stretol s Robinou Ferrom a Štěpánom Kozubom, členmi populárnej skupiny Tři Tygři. V úlohe večne nespokojného dôchodcu sa predstaví Miroslav Donutil.

Herečka Tatiana Dyková v úlohe narkomanky vo...
Herečka Tatiana Dyková v úlohe narkomanky vo...
+3Herečka Tatiana Dyková v úlohe narkomanky vo...

Inšpiráciu na stvárnenie postavy Jindry čerpala Dyková na pražskej hlavnej stanici. „Sadla som si tam a pozorovala miestne postavičky. Niekedy to bolo náročné, inokedy úsmevné. Rozhodne som bola presvedčená, že ju musím stvárniť sympaticky, ako najviac to len pôjde. Pretože inak na životoch drogovo závislých nie je smiešne vôbec nič a divák už nemá náladu pozerať sa na smutný život trosky,“ vysvetľuje herečka, ktorá okrem hlavnej stanice strávila mnoho času aj v maskérni.

zväčšiť Herečka Tatiana Dyková na filmovej premiére... Foto: Profimedia
Tatiana Dyková Herečka Tatiana Dyková na filmovej premiére novinky GRAND PRIX v Prahe.

Dyková pred každým nakrúcaním bola „v opatere“ umeleckého maskéra dve a pol hodiny a po nakrúcaní ďalšiu hodinu. „Bol to fascinujúci pohľad, ako sa z mojej tváre stáva niečo úplne odpudivé. Ale toto na svojej práci milujem,“ vyhlásila herečka, ktorá sa už na pražskej premiére filmu Grand Prix objavila vo svojej tradične pôvabnej podobe.

Kryštof Hádek Čítajte viac Herec Kryštof Hádek: Autá sú ako obývačky

Komédiu Grand Prix, ktorou Prušinovský nadväzuje na predchádzajúce úspešné seriály Okresní přebor, Čtvrtá hvězda alebo Most!, môžu vidieť slovenskí diváci v kinách od 17. novembra. Vo videu nižšie si pozrite aj pohľad do maskérne, kde sa Dyková pripravovala na svoju rolu.

Video

VIDEO: Maskovanie Tatiany Dykovej.

Zdroj: Magic Box Slovakia

Maskovanie hercov je jednou z dôležitých súčastí množstva filmových a televíznych projektov v Hollywoode. Patrí k nim aj seriál Koruna. Videli ste, ako pripravili hercov na úlohy monarchov a členov kráľovskej rodiny? Ak nie, pozrite si našu galériu.

Herečka Imelda Staunton ako kráľovná Alžbeta...
Jej Veličenstvo kráľovná Alžbeta II. a Jeho...
+11Herečka Elizabeth Debicki ako princezná Diana.
Herečka Lívia Bielovič (vpravo) so svojou...
Herec a scenárista Dano Dangl na slávnostnej...
+6Na premiéru nového českého filmu Grand Prix...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #premena #maskovanie #Grand Prix #narkoman #Tatiana Dyková

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....