Fenomenálna Whitney ožíva vo filme! Prvé zábery nesklamali - čo poviete na podobu herečky so slávnou divou?

Ešte mesiac si budú musieť filmoví fanúšikovia a tiež fanúšikovia speváčky Whitney Houstonovej počkať. Na čo? Predsa nový film. Zábery z neho však už teraz budia pozornosť.

24.11.2022 00:00
I wanna dance with somebody Foto:
Oficiálny plagát k filmu I wanna dance with somebody o živote speváčky a herečky Whitney Houstonovej.
debata

Filmová novinka s názvom I Wanna Dance with Somebody je životopisným hudobným filmom o speváčke Whitney Houstonovej a nakrútila ho americká režisérka, scenáristka a herečka Kasi Lemmons podľa scenára Anthonyho McCartena. Ten stojí napríklad aj za scenárom filmu Bohemian Rhapsody, ktorý pred pár rokmi valcoval kiná a priniesol Oscara hlavnému predstaviteľovi speváka Freddieho Mercuryho – hercovi Ramimu Malekovi.

Elizabeth Debicki Čítajte viac Podarilo sa?! Toto sú premeny hercov Koruny - kráľovná Alžbeta II. zostarla, princezná Diana fascinuje

V prípade I Wanna Dance With Somebody je o cenách predčasné hovoriť, jedno je však jasné – tvorcovia sa snažili zostať vizuálne verní tomu, ako svet Whitney poznal. „Snímka nás prevedie životom, kariérou a veľkolepými vystúpeniami s najobľúbenejšími hitmi nezabudnuteľnej Whitney Houston,“ približuje distribučná spoločnosť Itafilm, ktorá film prinesie do slovenských kín.

Herečka Naomi Ackie ako Whitney Houston počas...
Január 1991 a speváčka Whitney Houston počas...
+7Americká speváčka Whitney Houston na zábere z...

Na záberoch, ktoré sa už dostali na verejnosť – prostredníctvom fotografií alebo traileru, sú zachytené kľúčové momenty Houstonovej kariéry. Napríklad slávne vystúpenie na Super Bowl v roku 1991 či koncertné turné v roku 1987 alebo imidž, ktorý mala v čase nahrávania hitu I Wanna Dance with Somebody a So emotional. Vo filme sa objaví aj moment zo známeho filmu Osobný strážca, v ktorom hviezda zaspievala slávny hit I will always love you.

zväčšiť Herečka Naomi Ackie ako Whitney Houston počas... Foto: ITAFILM
Naomi Ackie ako Whitney Houston Herečka Naomi Ackie ako Whitney Houston počas jej pamätného vystúpenia na americkom Super Bowl. Zachytená vo filme I wanna dance with somebody.

Práve s filmom The Bodyguard súvisí aj plánovaná premiéra snímky, ktorá je určená na dátum 22. decembra. Pôjde o spojenie premiéry s oslavou „jubilea“ – keďže snímka The Bodyguard, ktorú s Whitney Houstonovou a Kevinom Costnerom v hlavnej úlohe nakrútil v roku 1992 režisér Mick Jackson, oslavuje tridsať rokov.

Anitta Čítajte viac Našiel svet novú Jennifer Lopez? Táto kráska z Brazílie vyráža dych talentom, sexepíl z nej srší tiež

Samozrejme, azda najdôležitejším článkom celého projektu je jeho hlavná predstaviteľka. Tou sa stala britská herečka Naomi Ackie, ktorej voľbu komentovali mnohí fanúšikovia na internete už v čase, keď tvorcovia potvrdili jej meno v hlavnej úlohe. Objavili sa reakcie opatrné, aj kritické – po dokončení filmu a traileri sa však zdá, že Ackie môže naozaj prekvapiť a ohúriť. Viac uvidíte v kinách, u nás si pozrite aspoň trailer a porovnanie skutočnej a filmovej Whitney v galérii.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #film #Whitney Houston #životopisná snímka #Naomi Ackie

+ Hydratujte svoje telo, momentálne to potrebuje stále viac a viac.
Nechváľte sa, mohlo by vám to skôr ublížiť ako...

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...