Doktorka Quinnová a Sully opäť spolu! Motorky, Vianoce a láska k tomu, ťahajte vreckovky...

Patrili medzi obľúbené dvojice televíznej obrazovky a mnohí televízni fanúšikovia nekonečných seriálov na nich dodnes spomínajú.

29.11.2022 00:00
debata
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Lifetime TV (@lifetimetv)

Reč nie je v tomto prípade o nikom inom ako o doktorke Quinnovej a jej milovanom „rangerovi“ Sullym. Respektíve, presnejšie povedané o herečke Jane Seymourovej a hercovi Joeovi Landovi, ktorí si obľúbenú dvojicu v seriálovom hite Doktorka Quinnová kedysi zahrali.

Od nakrúcania seriálu uplynulo bezmála štvrťstoročie, no medzi bývalými kolegami pretrvalo kamarátske puto. Ba čo viac, najnovšie sa znovu spojili aj pred televíznymi kamerami. Seymourovú a Landa mohli v nedeľu večer vo svetovej premiére vidieť diváci v novinke pod názvom A Christmas Spark na Lifetime TV.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Lifetime TV (@lifetimetv)

Už z názvu vyplýva, že išlo o jeden z vianočných filmov, v ktorom neola núdza o množstvo „sviatočných klišé“, ale ani o hľadanie lásky či nového života. Sedemdesiatnička Seymour vo filme stvárnila čerstvo ovdovenú Molly, ktorá sa počas Vianoc vydáva na návštevu k dcére a netuší, čo všetko jej osud prinesie do cesty. Okrem iného aj najžiadanejšieho starého mládenca v podaní Landa, ktorý hlavnej hrdinke lásku nielen opätuje, ale tiež jej ukáže nový pohľad na život.

LA Premiere of "Spider-Man: No Way Home" Čítajte viac Veľký krok pre Zendayu a jej Spider-mana! Slávny párik sa vraj chystá na...

Reakcie fanúšikov na seba nenechali dlho čakať, pričom mnohí sledovatelia na sociálnych sieťach s nostalgiou komentovali návrat niekdajších seriálových „zaľúbencov“ jeden k druhému. „Keď som bola dieťa a neskôr tínedžerka, vy dvaja ste boli pre mňa pár snov. Teraz sa znovu posadím k telke, aby som si vás pozrela. Neviem sa dočkať,“ napísala ešte počas víkendu jedna z fanúšičiek.

Herečka Jane Seymour na podujatí 48. ročníka... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Jane Seymour Herečka Jane Seymour na podujatí 48. ročníka AFI Life Achievement Award.

Samotná Seymour sa veľmi tešila z opätovného profesionálneho spojenia. Hoci kritika asi nezaradí film medzi najväčšie klenoty tohto roka, jedno je isté – svoju divácku základňu mal istú. A čo vy, boli ste fanúšikmi doktorky Quinnovej?

VIDEO: Páry, ktoré sa dali dokopy pri nakrúcaní

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #film #Jane Seymour #Lifetime #Joe Lando

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....