Čo to máš za šuter na tom prste? Reakcia pravej blondínky na šperky kolegyne obletela svet

S premiérami nových projektov sa roztrhlo vrece. Jedným z nich je aj romantická komédia, ktorá spojila herecké hviezdy Reese Witherspoonovú a Zoey Deutchovú.

01.12.2022 00:00
Zoey Deutch, Reese Witherspoon a Shay Mitchell Foto: ,
Zľava: Zoey Deutch, Reese Witherspoon a Shay Mitchell na slávnostnej preniére filmu "Something From Tiffany's".
debata

Film pod názvom Something from Tiffany's sa sústreďuje na príbeh hlavnej ženskej hrdinky v podaní Deutchovej, ktorá skončí so zásnubným prsteňom určeným inej žene. Hrou osudu sa však práve vďaka prsteňu dostane k mužovi, ktorý je jej súdený, píše sa v krátkom opise projektu pre médiá.

Princezná z Walesu Kate Čítajte viac Perly, diamanty, dokonca brošňa s portrétom! Každý šperk princeznej Kate nesie odkaz... Poslala ho týmto ženám

Ako to celé dopadne, môžete hádať. Alebo si snímku pozrieť – na samotnej premiére v Los Angeles však nechýbali ani luxusné šperky, ani spomenutá značka Tiffany – jedna z najznámejších šperkárskych firiem na svete.

Herečka Reese Witherspoon na slávnostnej...
Zľava: Zoey Deutch, Reese Witherspoon a Shay...
+8Herec a model Kendrick Sampson.

Herečka Zoey Deutch dorazila na slávnostnú premiéru v róbe z dielne Carolina Herrera, ktorá bola ušitá z materiálu v odtieni takzvanej tiffanyovskej modrej. Ide o špeciálny tyrkysový tón, ktorý je typická pre komunikáciu amerického klenotníctva už niekoľko desiatok rokov. Asi však neprekvapí, že farba šiat nebola to jediné, čo od Tiffany pôvabná Zoey Deutch predviedla.

zväčšiť Herečka Reese Witherspoon (vpravo) reagovala na... Foto: Profimedia
Reese Witherspoon Herečka Reese Witherspoon (vpravo) reagovala na šperk svojej kolegyne Zoey Deutchovej. V strede stojí herec Kendrick Sampson.

Klenotníctvo jej na slávnostný večer zapožičalo aj luxusné šperky, ktoré vyvolali nielen záujem médií, ale aj slávnej kolegyne a držiteľky Oscara Witherspoonovej. V jednom momente ju fotografi zachytili, ako obdivuje prsteň na ruke Deutchovej a s údivom a otvorenými ústami pózuje objektívom. Aj ona sama mala šperky od Tiffany – rozhodne však decentnejšie ako hlavná filmová hrdinka. Grimasa obdivu miešaného s troškou závisti teda pôsobila celkom vierohodne.

kate koláž Čítajte viac Kate, Kate, Kate, ale... Ešte viac obsypaná diamantmi bola krásna Sophie, grófka z Wessexu!

Samozrejme, že išlo tak trochu o herecké prehrávanie, ale jeho snaha sa pretavila do záberov, ktoré zdieľala väčšina médií. Witherspoon, ktorú si svet pamätá z hitových filmov Pravá blondínka, si vraj prácu na romantickom projekte z produkcie Amazon Prime užila. Vo filme, ktorý príde na streamovaciu platformu v prvej polovici decembra, sa objaví aj herečka Shay Mitchell či herci Kendrick Sampson alebo Michael Roark.

zväčšiť Herečka Zoey Deutch stvárnila v projekte... Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Zoey Deutch Herečka Zoey Deutch stvárnila v projekte Something From Tiffany's hlavnú úlohu. Na slávnostnú premiéru prišla v šatách typickej "tiffany" modrej z dielne Carolina Herrera.

Značka Tiffany patrí medzi najslávnejšie na svete a výrazne jej k tomu pomohol aj Hollywood. Nezabudnuteľný je najmä film Raňajky u Tiffanyho s Audrey Hepburnovou v hlavnej úlohe. Iba nedávno sa Tiffany spojilo aj s talianskou značkou Fendi a vznikla limitovaná edícia kabelky Baguette, ale tiež niekoľko odevných kreácií v typickom „tiffany“ modrom odtieni. Viac čítajte tu.

Topmodelka Bella Hadid na prehliadke značky...
Na časti prehliadkových kreácií módnej značky...
+8Modelka na prehliadke FENDI v New Yorku, ktorá...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #prsteň #Reese Witherspoon #šperk #Zoey Deutch

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....

+ Vitamíny doplníte liekmi, ktoré vám lekárnik poradí v lekárni.
Peniaze síce budete mať, ale šťastie vám to...