Krásna Češka hviezdou medzi slovenskými hercami? Vagnerová s Kubovčíkom či Farkašom, bude to znovu dráma?

Česká herečka Hana Vagnerová iba nedávno uviedla do kín dva svoje nové filmy. Ale zaháľať zjavne neplánuje. Dokonca nakrúcala opäť so Slovákmi.

01.12.2022 00:00
debata
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Michal Kollar (@kollarfilm)

Ako prezradila na svojom profile na Instagrame, 39-ročná česká herečka by sa už čoskoro mala objaviť v projekte pod názvom Villa Lucia. Premiéry by sa mali diváci dočkať ešte do konca tohto roka.

Režisérom filmu je Michal Kollár, ktorý má na konte aj réžiu snímky Červený kapitán. Okrem pôvabnej Vagnerovej si v ňom zahrali aj známe slovenské herecké tváre – napríklad Vlado Černý, Boris Farkaš, Juraj Hrčka či Michal Kubovčík.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Michal Kollar (@kollarfilm)

Herečka Vagnerová, ktorá bola pred pár týždňami aj exkluzívnym hosťom relácie Ide o nás, v posledných týždňoch doslova ovládla kiná v rámci snímok z lokálnej produkcie. Podarilo sa jej to vďaka komédii Za všetkým hľadaj ženu, ale aj dramatickému vzťahovému filmu Hranice lásky, v ktorom sa zaoberali tvorcovia otázkou otvorených vzťahov medzi partnermi.

film Hranice lásky  Hana Vagnerová a Matyáš Řezníček Čítajte viac Ak si žena viac užíva sex, hneď dostane negatívnu nálepku. Vagnerová novým filmom otvára vzťahové témy

Viac o filme, ale nielen o ňom, ale tiež o pohľade na súčasné vzťahy či schopnosti mladšej generácie o emóciách hovoriť si vypočujte alebo pozrite v relácii s Hanou Vagnerovou nižšie.

Video

VIDEO: S herečkou a scenáristkou Hanou Vagnerovou o súčasných vzťahoch, o tom, ako spoločnosť vníma sexualitu, ako chybujeme v komunikácii s partnerom, ale tiež o tom, ako odhaduje vývoj vo vzťahoch v budúcnosti.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Slovensko #film #nakrúcanie #vzťahy #komédia #Hana Vagnerová

+ Dnes si jednoznačne oddýchnite do sýtosti, potrebujete to.
Nesnažte sa o niečom presvedčiť, sami dobre viete ako...

+ Začnete s pestovaním vlastných plodín a určite vám budú chutiť viac.
Nebuďte príliš nervózny, všetko zvládnete...