Našla som si svoje miesto, vraví Mauréry o práci na filme Slúžka. Trailer už láka, pozrite si ho

Filmov v rámci domácej produkcie sa urodí každý rok aspoň zopár a mnohé z nich sú potom priam udalosť.

06.12.2022 18:00
Zuzana Mauréry Foto:
Herečka Zuzana Mauréry na zábere z nakrúcania filmu Slúžka.
debata

Jedným z ašpirantov na takýto „titul“ bude nepochybne aj snímka Slúžka, ktorá dokopy zviedla herecké hviezdy ako Zuzana Mauréry, Vica Kerekes, Anna Geislerová či Dana Droppová a Marko Igonda.

Slovenská herečka Zuzana Mauréry vo filme stvárnila jednu z vedľajších úloh, prácu na filme si však užila. V rozhovore pre Pravdu pred časom prezradila napríklad aj to, ako sa jej spolupracovalo s režisérkou Marianou Čengel-Solčanskou. „Ak režisér vie, čo chce, herec si ľahšie nájde „svoje miesto“. S Marianou sa mi preto spolupracovalo veľmi dobre,“ vyhlásila Mauréry v našom rozhovore.

sluz  z  z  z  z  Čítajte viac Film Slúžka zverejnil prvý trailer. Historická dráma s hviezdnym obsadením príde čoskoro do kín

„Aj keď mi niekedy veľmi obmedzila manévrovací priestor. Musela som naozaj rýchlo zmeniť svoje herecké stvárnenie, aby som dostala do obrazu všetko, čo som pre svoju postavu potrebovala. Na druhej strane z ničoho nič prišla a pridala mi úplne nový obraz a situáciu. To ma bavilo,“ dodala obľúbená slovenská herečka, ktorú vraj mimoriadne bavila aj historická stránka príbehu a možnosť „dotýkať sa skvostov dôb minulých“.

Dana Droppová a Aňa Geislerová vo filme Slúžka.
Cyril Dobrý a Radka Caldová vo filme Slúžka.
+4Herečka Zuzana Mauréry na zábere z nakrúcania...

Veľkú časť nakrúcania tvorcovia absolvovala na zámku Slatiňany a malebné zábery nechýbajú ani v traileri, ktorý tvorcovia zverejnili práve v utorok 6. decembra. Filmoví fanúšikovia ho teda môžu vnímať tak trochu ako mikulášsku nádielku. Na samotný film si však budú musieť ešte počkať.

Zuzana Mauréry Čítajte viac Herečka Zuzana Mauréry: Režisérovi stačila esencia môjho zážitku

Solčanskej novinka je inšpirovaná rovnomennou literárnou predlohou spisovateľky Hany Lasicovej a trailer naznačuje, že v nej nebude núdza o silné emócie, ale ani o úsmevné momenty. Viac si už pozrite v traileri.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #film #nakrúcanie #trailer #Zuzana Mauréry #Mariana Čengel Solčanská #Slúžka

+ Na alkohol dnes zabudnite, zvoľte si dnes inú cestu.
Osviežte si myseľ a opakujte si čo už viete a k tomu sa...

+ Vyberajte vhodný typ hydratácie práve pre svoju pokožku.
Šetrite, avšak si dávajte pozor na čom šetríte....