Zamilovaný Cavill si užíva chvíle s priateľkou, ale pre fanúšikov je tu šok: Veď on dostal vyhadzov!

Herca Henryho Cavilla nedávno zachytili objektívy na slávnostnej premiére filmu Avatar: Cesta vody. Nebol sám.

15.12.2022 08:00
debata (2)
zväčšiť Na premiéru filmu Avatar: Cesta vody prišiel aj... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Henry Cavill. Spoločnosť mu robila jeho partnerka Natalie Viscuso Na premiéru filmu Avatar: Cesta vody prišiel aj herec Henry Cavill. Spoločnosť mu robila jeho partnerka Natalie Viscuso.

Britský rodák, ktorého najviac preslávila rola Supermana vo filmoch z univerza DC Comics, sa objavil na slávnostnom premietaní v Los Angeles v spoločnosti partnerky Natalia Viscuco. Urastený Cavill v modrom obleku a jeho pôvabná plavovlasá partnerka vyzerali spolu nadmieru spokojne a zdá sa, že Henry konečne po dlhom čase našiel vo svojom živote stabilný vzťah.

Heidi Klum Čítajte viac Akoby sa vynorila z vody a zdobila ju len pena! Nahý morský look Heidi Klumovej ovládol premiéru Avatar

Na premiére nového filmu Jamesa Camerona, ktorá sa konala v pondelok večer, však ešte málokto tušil o novinke, ktorá sa týka profesionálneho života britského herca. A tá je veru poriadnym šokom. Cavill totiž potvrdil, že si už viac nezahrá slávneho komiksového hrdinu Supermana. Správy prichádzajú po tom, čo sa pôvodne hovorilo o tom, že Cavill opäť Supermana stvárni. Opak je však pravdou.

Speváčka a herečka Halle Bailey na premiére...
Herečka Zoe Saldana v kreácii Schiaparelli...
+12Spevák The Weeknd a jeho kolegyňa  H.E.R. na...

„Práve som mal stretnutie s Jamesom Gunnom a Petrom Safranom a je to smutná správa pre všetkých,“ napísal Cavill vo vyhlásení fanúšikom. „Nakoniec sa nevrátim ako Superman. Po tom, čo mi štúdio povedalo, aby som oznámil svoj návrat v októbri, ešte pred ich prijatím do zamestnania, táto správa nie je najjednoduchšia, ale taký je život," uviedol tiež 39-ročný Cavill.

Film Review - Thor: Love and Thunder Čítajte viac Batman, Superman a ďalší... Ktorý superhrdina je najsexi? Odpoveď je jasná, na jeho svaly sa nechytá nik

„Výmena stráží je niečo, čo sa deje. Rešpektujem to. James a Peter musia vybudovať opäť celý vesmír. Prajem im a všetkým, ktorí sa podieľajú na tvorbe nového vesmíru, veľa veľa šťastia," dodal Cavill, ktorého nedávno mohli vidieť diváci aj v pokračovaní filmu Enola Holmes z produkcie Netflixu.

zväčšiť Herecká dvojica Henry Cavill a Millie Bobby... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Henry Cavill a Millie Bobby Brown Herecká dvojica Henry Cavill a Millie Bobby Brown na slávnostnej premiére filmu Enola Holmes 2.

O tom, aké budú najnovšie projekty sympatického Brita, môžeme zatiaľ len hádať. Ktohovie, napríklad by sa mohol spojiť aj s režisérom Jamesom Cameronom. Alebo sa konečne viac sústrediť na svoje súkromie a možno svoj vzťah s 32-ročnou Natalie posunúť na novú úroveň. Všetko je vo hviezdach…

Video

VIDEO: Najväčšie filmové dobrodružstvo tohto roka? Avatar prichádza

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #práca #premiéra #Superman #Henry Cavill #vyhadzov

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...