Barbie? Po tomto traileri ju bude chcieť vidieť každý! Pár sekúnd s Margot Robbie zatienilo aj Avatar

O projekte Barbie sa hovorí už nejaký ten mesiac. Uplynulý víkend priniesol aj premiéru traileru na film, ktorý príde do kín budúci rok v lete. Vyvolal nebývalý ošiaľ.

20.12.2022 12:00
rev-1-Barbie-Insta Vert Margot Robbie vo filme... Foto:
Herečka Margot Robbie vo filme Barbie, z ktorého prvé ukážky tvorcovia odtajnili verejnosti.
debata

Filmové štúdio sa totiž počas prvej premiéry teaseru traileru rozhodlo premietnuť ho len v kinách pred predstavením Avatar a krátka ukážka nebola niekoľko hodín dostupná online. Sociálne médiá pár hodín po odhalení tohto faktu zaplnili humorné komentáre užívateľov o tom, ako nestihli trailer a čo všetko sú schopní urobiť preto, aby videli austrálsku herečku Margot Robbieovú ako Barbie v nadživotnej veľkosti.

Global Premiere of "Babylon" Čítajte viac Je to možné? Pôvaby dokonalej Margot Robbie nechali Brada Pitta celkom chladným! Krásnu kolegyňu odignoroval

Áno, v nadživotnej – pretože práve tak je zachytená 32-ročná hviezda v traileri, ktorý cituje slávny film od režiséra Stanleyho Kubricka 2001: Vesmírna odysea. Na púšti sa hrajú dievčatá s bábikami, bábikami – bábätkami. Hlas rozprávača hovorí, že všetko zmenil jeden moment a kamera zacieli na Robbieovú, ktorá sa v prúžkovaných plavkách týči nad ohúrenými dievčatkami a pozdraví ich šarmantným mrknutím.

Herečka Margot Robbie vo filme Barbie, z...
Herec Simu Liu na zábere vo filme Barbie, z...
+5Herečka Margot Robbie vo filme Barbie, z...

Herečka je pritom v prvom zábere oblečená v kultových plavkách, v ktorých bola uvedená na trh vôbec prvá bábika Barbie. Snímka divákov očividne zavedie najmä do pestrofarebného sveta, v ktorom Barbie žije. V jej živote, samozrejme, nemôže chýbať Ken, ktorému prepožičal tvár herec Ryan Gosling. V ďalších úlohách sa potom objavia napríklad herci Simu Liu a Issa Rae.

zväčšiť Herec Ryan Gosling ako Ken vo filme Barbie, z... Foto: Continental Film
Ryan Gosling ako Ken Herec Ryan Gosling ako Ken vo filme Barbie, z ktorého prvé ukážky tvorcovia odtajnili verejnosti.

„Ľudia si okamžite myslia – oh, Margot hrá Barbie, to je mi jasné, o čom to bude. Ale naším cieľom je, aby ste dostali niečo celkom iné, než čo si myslíte, že od nás dostanete. Niečo, o čom ste ani nevedeli, že to chcete,“ hovorí predstaviteľka hlavnej úlohy a verí, že jej novinka, pod ktorou je podpísaná režisérka a scenáristka Greta Gerwig, rozpúta zmysluplné konverzácie. Margot Robbie len nedávno uviedla film Babylon, ktorý vzbudil veľké očakávania. Zdá sa však, že práve Barbie ich ešte prekoná. Filmová Barbie príde do kín 20. júla 2023.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #trailer #Margot Robbie #Barbie

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...