Knightley, Neeson či Grant - aj vďaka nim je Láska nebeská hit už dekády! Ktorá z jej hviezd je najbohatšia? Toto meno prekvapí

Len málokto si vie bez tohoto filmu predstaviť sviatočné dni. Snímka Love Actually, ktorú Slováci poznajú ako Láska nebeská, je hit, ktorý preveril čas.

24.12.2022 11:00
Láska Nebeská Foto:
Hugh Grant a Martine McCutcheonová vo filme Láska nebeská.
debata

Objavuje sa so železnou pravidelnosťou na obrazovkách v čase vianočných sviatkov, niekedy dokonca aj na Veľkú noc. Jeho zmes príbehov niekoľkých postáv, ktoré sa navzájom pretínajú, aby potom vyvrcholili v emotívnom finále, je lákadlom dodnes a získava si nové a nové generácie divákov.

Thomas Brodie-Sangster a Liam Neeson Čítajte viac Zamilovaný školák z Lásky nebeskej: Videli ste, akú krásku zbalil v skutočnom živote?!

Hlavnými hviezdami filmu sú herci ako Hugh Grant, Colin Firth či Liam Neeson a v ženskej zostave zase hviezdi medzi mnohými ďalšími Emma Thompson alebo Keira Knightley. Väčšina z hercov tejto romantickej snímky s mnohými smutno-smiešnymi momentmi patrí dodnes medzi elitu filmového žánru. Niektorí z nich sa práve po tomto filme vydali na cestu úspechu a mnohých nových príležitostí, ktoré im popularita snímky priniesla. To sa, samozrejme, spája aj so zárobkami.

Hugh Grant,  Martine McCutcheon Čítajte viac Bacuľka z Lásky nebeskej sa pýši štíhlym telom! Trvalo to dlho, opisuje a prezrádza recept, ktorý funguje

Americký portál JustJared.com priniesol nedávno rebríček najbohatších hercov a herečiek z filmu Láska nebeská. Pozrieť si ho môžete aj u nás v galérii. Tak koho tipujete, že má v banke najtučnejšie honoráre?

12. miesto: Herec Chiwetel Ejiofor, ktorý hral...
11. miesto: Elisha Cuthbert na premiére filmu...
+910. miesto: Britský herec Martin Freeman, ktorý...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #peniaze #rebríček #Hugh Grant #Keira Knightley #Emma Thompson #Andrew Lincoln

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...