Zdá sa, že tu máme najdokonalejší párik obrazovky! Krásavec Bardy a po jeho boku... Len sa pozrite, ako im to pristane

Obaja boli pred pár mesiacmi súčasťou tanečnej šou Let's Dance.

28.12.2022 13:00
Adam Bardy Foto:
Adam Bardy.
debata

Adam Bardy sa pretancoval až do finálového kola, Martina Zábranská sa na obrazovke predviedla ako spolumoderátorka po boku Viktora Vinczeho. Už v januári sa divákom ukážu Bardy a Zábranská v spoločnom projekte opäť. Obaja sa stali súčasťou denného seriálu Mama na prenájom. Predstavia sa v hlavných úlohách príbehu, v ktorom sa cesty dvoch rodín pretnú vďaka náhode a želaniu malého dievčatka spoznať svoju mamu.

zväčšiť Bardy a Zábranská v seriáli Mama na prenájom. Foto: TV Markíza
mama na prenájom, bardy, zabranská, Bardy a Zábranská v seriáli Mama na prenájom.

Úspešný gynekológ a spolumajiteľ prestížnej pôrodníckej kliniky Martin Toman (Adam Bardy) vychováva škôlkarku Hanku. Jej mama od nich odišla tak dávno, že Hanka si ju vôbec nepamätá. Martin jej však neuvážene sľúbil, že na jej šieste narodeniny mama príde a teraz netuší, ako svoj sľub naplní. Nečakanú záchranu nájde v nespútanej a trochu bláznivej Nadi Vernerovej (Martina Zábranská), ktorá prevádzkuje rodinnú reštauráciu. Cesty Martina a Nade sa tak spoja…

Takto vyzerá nový denný seriál Markízy - Mama...
Takto vyzerá nový denný seriál Markízy - Mama...
+12Adam Bardy

Diváci, najmä tí detskí, mohli Zábranskú vidieť len pred pár dňami v novej rozprávke Zakliata jaskyňa, v ktorej si zahrala jednu z hlavných rolí. RTVS ju odvysielala počas sviatkov. Okrem toho sa sympatická hnedovláska predviedla aj v seriáli Svätý Max (Markíza) či v seriáli Priznanie (RTVS), kde si zahrala rolu Vanesy. Počas jesene moderovala šou pre žiakov základných škôl a osemročných gymnázií Naj škola 2023 (RTVS).

Okrem Bardyho a Zábranskej si v seriáli Mama na prenájom zahrajú aj Vlado Kobielsky, Maroš Kramár, Helena Krajčiová, Lujza Garajová Schrameková či Martin Klinčúch.

Video pre TV Pravda: Zábranská: Áno, zobrala som osud do vlastných rúk

Video

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Adam Bardy #Martina Zábranská

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...