Gáborík to roztočí na parkete Let's Dance! S kým sa pred rokmi v šou zvŕtala jeho krásna manželka?

Tanečná šou Let's Dance sa opäť vráti k televíznym divákom a Markíza už zverejnila aj prvé meno súťažiaceho.

29.12.2022 00:00
Ivana Surovcová v Let's Dance. Foto:
Peter Marcin a Ivana Surovcová v Let's Dance.
debata (2)

Svoje schopnosti na parkete predvedie elitný hokejový útočník Marián Gáborík, ako informovala televízia na svojej stránke. Známy športovec tak bude bezpochyby v istej výhode, keďže doma má známu tanečníčku Ivanu Surovcovú, ktorá bola súčasťou šou niekoľko sezón. Trénovať tak môže aj vo vlastnej obývačke, kedykoľvek sa mu zažiada pod dohľadom na slovo vzatej profesionálky. Meno jeho tanečnej partnerky zatiaľ televízia neprezradila.

 Marek Vašut a Ivana Surovcová v Let's Dance.
Peter Marcin a Ivana Surovcová v Let's Dance.
+2Ivana Surovcová v časoch Let's Dance.

Tanečná šou Let's Dance sa prvý raz k divákom Markízy dostala v roku 2006. Popri množstve slávnych súťažiacich na parkete zaujali aj ich krásne tanečné partnerky. Jednou z nich bola bezpochyby aj Ivana Surovcová, ktorá od roku 2017 nosí priezvisko Gáborík.

zväčšiť Marián a Ivana Gáboríkovci. Foto: Onereps / Česká editoriální fotografie / Profimedia
Gáborík Surovcová Marián a Ivana Gáboríkovci.

Ivana Surovcová sa na parkete televíznej šou objavovala niekoľko sezón, medzi jej tanečnými partnermi sa objavili štyria známi muži. Sympatická blondínka už nosí meno Gáborík a je spokojnou mamičkou dcér Belly a Ley, ktoré porodila svojmu manželovi, Mariánovi Gáboríkovi.

Ján Koleník a Vanda Poláková Čítajte viac Favoritom od začiatku až do konca! Ján Koleník sa stal kráľom parketu Let's Dance

V roku 2008 si Ivana Surovcová zatancovala so superstaristom Martinom Konrádom. V roku 2009 sa jej tanečným partnerom stal herec a spevák Filip Tůma, v roku 2010 to bol český herec Marek Vašut. V roku 2011 si po boku Surovcovej zatancoval zabávač Peter Marcin, ktorý však zo šou pre zranenie odstúpil.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Ivana Surovcová

+ Dôležitý je aj spánok, nezabúdajte na kvalitu a dĺžku.
Nesnažte sa o všetkom rozhodovať sami, poraďte sa s...

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...