Nový, sexy, pekný? To počúvať nechcel! Oslávenec Law má však smolu, divákov zvádzal aj ako pápež

Medzi hollywoodsku elitu patrí už nejaký ten piatok a mnohokrát potvrdil, že okrem príťažlivého vzhľadu má aj talent. Britský rodák a herec Jude Law oslavuje vo štvrtok 29. decembra svoje okrúhle jubileum.

29.12.2022 00:00
Jude Law Foto:
Herec Jude Law na zábere z roku 2012.
debata

Law, ktorý sa narodil v londýnskej štvrti Lewisham, prišiel do kontaktu s herectvom už vo veľmi mladom veku. To, o čo sa snažia mnohí jeho kolegovia – krajania dlhé roky, presadiť sa aj za veľkou mlákou, sa mu podarilo v relatívne mladom veku.

Minka Kelly a Dan Reynolds Čítajte viac Fešák z Imagine Dragons a krásna herečka už vzťah netaja! Bozky na ulici a... pozrite sa, kam mu dáva ruky

Zaujal rolami v snímkach ako Návrat do Cold Mountain, A.I. Umelá inteligencia či Talentovaný pán Ripley. Do zoznamu si postupom pribúdajúcich rokov potom pridal aj ďalšie zaujímavé tituly (Captain Marvel, Nákaza, Vedľajšie účinky či Hniezdo).

Herec Jude Law na zábere z roku 2004.
Herec Jude Law na zábere z roku 2001.
+8Herec Jude Law na zábere z roku 2010.

Lawa, ktorý je momentálne už otcom šiestich detí a má povesť zvodcu, celú kariéru táto črta (výdatne podporená aj jeho vizuálom) sprevádzala. On sám kedysi dávnejšie uviedol, že „neplánuje len dookola počúvať, aký je krásavec a tá nová, pekná, sexy ‚vec‘ (z angličtiny: New hot thing)“.

zväčšiť Herec Jude Law na zábere z roku 2004. Foto: SHUTTERSTOCK
Jude Law Herec Jude Law na zábere z roku 2004.

Talentom však rozhodne nesklamal. Naposledy prekvapivo nie na veľkom plátne, ale televíznej obrazovke. Jeho stvárnenie pápeža v projekte Mladý pápež sa dočkalo nielen nadšených reakcií kritikov, ale aj divákov a Law ešte viac posilnil svoj status charizmatického herca, ktorý si dokáže získať davy fanúšikov.

Sara Sampaio Čítajte viac Toto sú najsexi zábery, ktoré tento mesiac uvidíte! Nikdy som nenafotila lepšie, nadšene hovorí ich krásna aktérka

V súkromí prežil Law niekoľko vášnivých vzťahov – a to aj napriek tomu, že spočiatku sa zdalo, že bude verným manželom svojej prvej partnerky Sadie Frostovej (majú spolu tri deti – aj slávnu dcéru Iris Law). Ale opak bol pravdou. Po jeho boku sa vystriedalo niekoľko celebritných krások – napríklad modelka Samantha Burke (má s ňou aj dcéru) či herečky Sienna Miller a Catherine Harding (ďalšie dieťa). Napokon zakotvil v náručí psychologičky Phillipy Coanovej, ktorá mu porodila šieste dieťa.

S príchodom osláv jeho päťdesiatky nezaškodí pozrieť sa aj späť do minulosti. Ako sa tento slávny filmový a televízny fešák menil rokmi? Nájdete to v našej galérii.

VIDEO: Najzvodnejšie herečky po 50-tke

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #kariéra #sexi #Jude Law #fešák #jubileá hviezd

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...