Kevin Costner priznal: Riskoval som úplne všetko... Pre túto jedinú vec

67-ročný Kevin Costner ako herec už dlho patrí medzi velikánov Hollywoodu, počas svojej kariéry hral v desiatkach filmov, megaúspešných, ale aj v prepadákoch.

30.12.2022 14:00
Herec Kevin Costner na 28. ročníku cien SAG... Foto: ,
Herec Kevin Costner na 28. ročníku cien SAG Awards.
debata

Ako prezradil v rozhovore pre nemecký Bild, žiaden film nezmenil jeho život tak, ako slávny Tanec s vlkmi (1990). Snímka získala dve zlaté sošky Oscara. Ale pre Costnera išlo o ohromný risk, stavil všetko na jednu kartu. Celý svoj honorár za film, čo bolo 2,5 milióna dolárov investoval práve do tejto snímky, navyše priložil aj všetky svoje úspory, aby mohol projekt realizovať. Aby film vznikol, riskoval úplne všetko.

Jeho odvaha nevyšla nazmar, film nielenže získal mnohé ocenenia, ale celosvetovo zarobil okolo 400 miliónom dolárov. „Bez úspechu toho filmu by som bol dnes zrejme šťastný, ale na mizine – bez domu, auta, koňa. Som hráč, ak niečomu verím, stavím všetko na jednu vec,“ povedala hollywoodska hviezda pre „Bild“.

USA-ENTERTAINMENT/ Čítajte viac Costner oslavuje 65! Ženy milovali jeho, on ich! Dnes je verný mladej manželke

Otec siedmich detí dnes žije so svojou druhou manželkou Christine (48) na ranči neďaleko Santa Barbary. Rodina vlastní aj rozľahlý pozemok a dom v lyžiarskom stredisku Aspen. Kevin Costner je na svoje úspechy pyšný a pre Bild dodáva: „Skutočná odvaha je, keď máte plné gate, no aj tak sadnete do sedla.“

1992: Speváčka Whitney Houston na zábere z...
1994: Kevin Costner s prvou manželkou Cindy.
+101999: Premiéra filmu Odkaz vo fľaši

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Kevin Costner

+ Dôležitý je aj spánok, nezabúdajte na kvalitu a dĺžku.
Nesnažte sa o všetkom rozhodovať sami, poraďte sa s...

+ Nebojte sa, čo má prísť príde, ale môžete tomu aj dopomôcť.
Nenechajte nikoho aby si z vás robil srandu, alebo...