Tento film by som nakrútila aj zadarmo! Catherine Zeta-Jones prezradila, ktorú snímku si váži vo svojej kariére najviac

Má na konte niekoľko desiatok filmov a najnovšie aj televíznych seriálov. Herečka Catherine Zeta-Jones však prezradila čosi, čo by mnohí možno do nej nepovedali.

02.01.2023 12:00
Catherine Zeta-Jones Foto: ,
Herečka Catherine Zeta-Jones v príťažlivej kreácii na akcii National Treasure: Edge of History.
debata

V rozhovore pre magazín InStyle sa waleská rodáčka otvorene priznala k tomu, aký film vo svojej doterajšej kariére si považuje najviac. Dokonca uviedla, že by ho nakrútila aj zadarmo – bez nároku na honorár.

„Je to Chicago,“ poukázala na slávny muzikál, v ktorom si zahrala po boku Reneé Zellwegerovej a za rolu v ktorom získala aj svoju jedinú sošku Oscara. V interview však tiež vysvetlila svoje dôvody.

Catherine Zeta-Jones na premiére novinky...
Christina Ricci  na premiére novinky...
+6Gwendoline Christie  na premiére novinky...

„Zabudnite na Oscara a všetky tie veci okolo, ale ako herečka som sa v tej úlohe cítila absolútne naplnená. Ten film by som naozaj nakrútila zadarmo, aj opakovane. Myslím si, že nikdy som sa necítila byť viac taká istá v tom, čo robím,“ poukázala na hlavný benefit slávnej snímky režiséry Roba Marshalla z roku 2002.

Gwendoline Christie koláž Čítajte viac Ponurá Morticia? Kdeže! Zeta-Jones na premiére nových Addamsovcov žiarila, ale jej konkurentka nespala

Zeta-Jonesovú môžu momentálne diváci vidieť na streamovej platforme Disney+, kde sa ujala role v dobrodružnom seriáli National Treasure: Edge of History. Nejde pritom o jej prvé koketovanie s televíziou. Koncom roka 2022 sa na obrazovke Netflixu zase objavil seriál Wednesday, v ktorom si zahrala Morticiu Addamsovú, mamu hlavnej hrdinky v podaní herečky Jenny Ortega.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #film #nakrúcanie #Catherine Zeta-Jones #rola #zadarmo

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...