Miley, toto je famózna forma! Speváčku Cyrusovú prirovnali aj k legendárnej Cher či Turnerovej

Už druhýkrát sa speváčka Miley Cyrus spojila s americkou televíziou NBC, aby na jej obrazovkách spievala do tanca a pre zábavu v závere roka. Špeciálny koncert v posledný deň roka bol plný hostí, veľkých hitov, ale ukázal ešte čosi iné.

03.01.2023 12:00
Miley Cyrus Foto:
Speváčka Miley Cyrus počas svojho koncertu pri príležitosti osláv Silvestra a príchodu nového roka. Vysielala ho televízia NBC.
debata

Hlavná hviezda programu, ktorej výdatne pomáhala jej krstná mama – speváčka Dolly Parton, sa počas koncertného večera niekoľkokrát prezliekla. Jeden z vizuálne najpríťažlivejších momentov však prišiel, keď sa Miley obliekla do trblietavých minišiat s asymetrickým lemom a záplavou strapcov.

Sofia Vergara Čítajte viac Mať v 50-ke túto formu? Sofia Vergara si vyslúžila potlesk, nadšeného manžela a... milión lajkov!

Práve v tomto modeli mohli diváci priamo v sále, ale aj pri obrazovkách vidieť, v akej ukážkovej fyzickej forme je bývalá hviezda televízneho hitu Hannah Montana. Cyrus predvádzala na pódiu štíhle, no vyrysované a pevné telo. Zdalo sa, že nikdy nebola v lepšej forme.

Speváčka Miley Cyrus počas svojho koncertu pri...
Speváčka Miley Cyrus počas svojho koncertu pri...
+1Speváčka Miley Cyrus počas svojho koncertu pri...

Mnohí fanúšikovia, ktorí ocenili hity ako Wrecking Ball, Midnight Sky, Party in the U.S.A., Jolene či We will rock you, pritom prirovnávali americkú hviezdu k jej starším kolegyniam. Objavili sa prirovnania k speváčkam Cher či Tine Turnerovej, ktoré v podobných kostýmoch v 70-tych rokoch vyrážali dych americkým divákom pri televíznych obrazovkách. Pre porovnanie – pozrite si archívne video spoločného dueto Cher a Tiny Turnerovej.

Dueto Mily Cyrusovej a Doly Partonovej, v ktorom najprv spoločne zaspievali Cyrusovej megahit Wrecking Ball a potom legendárnu baladu I Will Always Love You (od Partonovej), nájdete nižšie. Okrem Partonovej sa medzi hosťami objavil aj spevák David Byrne, speváčka Sia a veľkým prekvapením bola Paris Hilton. Aj tá si so Cyrusovou zaspievala – konkrétne hit Stars are blind.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #koncert #šaty #Miley Cyrus #Tina Turner #forma #Cher #Silvester

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...