Krásna Natália Germáni prekvapila veľkou účesovou zmenou! Pozrite sa, takto jej to pristane!

Patrí medzi najpôvabnejšie slovenské herečky a pritom sa nebojí ani menších vizuálnych experimentov. Čo poviete na ten posledný? Urobila predstaviteľka z rozprávky Princezná zakliata v čase dobrý krok?

05.01.2023 00:00
Natália Germani Foto:
Natália Germani na premiére rozprávky Princezná zakliata v čase.
debata

Dvadsaťdeväťročná rodáčka z Nitry sa pred pár dňami na svojom Instagrame pochválila novým účesom. „Tak som sa trošku strihla Mám ísť na krátku ofinu,“ napísala k záberu, na ktorom jej plavým kaderiam dominuje výraznejšia nepravidelná ofina lemujúca peknú tvár.

Dara Rolins a jej partner Pavel Nedvěd Čítajte viac Zamilovaná Rolins na horách, Verešová s krásnou dcérou, ale najväčšie prekvapenie Silvestra? Fotka od Sklenaříkovej!

Prišiel nával príspevkov, komentárov a rád, pričom vo väčšine sa herečkini sledovatelia zhodli, že takto vyzerá super, ale na kratšiu ofinu by už pomýšľať nemala. Podľa toho, ako sa Germáni stavia k vizuálnym aj štýlovým premenám, je však pravdepodobné, že sa napokon rozhodne celkom sama a vôbec sa to nemusí zhodovať so všeobecnými odporúčaniami.

Germáni má za sebou pomerne nabitý pracovný rok 2022 – vidieť ju bolo na televíznych obrazovkách, ale aj na plátnach kín. Najnovšie sa s ňou diváci začnú stretávať aj v seriáli Iveta, ktorý od nedele 8. januára plánuje do vysielania zaradiť televízia JOJ.

Herečka Natália Germani.
Herečka Natália Germáni.
+15Natália Germani  na premiére filmu Láska hory...

V ňom však pôvabná herečka nestvárnila hlavnú rolu – tú režisér Jan Hřebejk prisúdil inej pôvabnej Slovenke – herečke, speváčke, modelke a tanečnici Alžbete Ferencovej. Jej krása bola aj pre vás magnetom v roku 2022, keď ste mnohí chceli vidieť, ako vlastne vyzerá slovenská herečka, ktorá očarila známeho českého režiséra. Ak ste to náhodou nevideli, kliknite si sem.

Video

VIDEO: Herečka Zuzana Mauréry o seriáli Iveta: Na východniarčine som sa namakala

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Instagram #zmena #Iveta #ofina #Natália Germáni

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...