EXKLUZÍVNE pre Pravdu: Boj o moc, sex aj vražda - americké hviezdy odhalili temný skutočný príbeh Chippendales

V stredu večer mal oficiálnu premiéru na streamovacej platforme Disney+ nový seriál pod názvom Vitajte v Chippendales. Pravda sa zhovárala exkluzívne s jeho dvoma hlavnými hviezdami - hercami Kumailom Nanjianim a Murrayom Bartlettom.

12.01.2023 00:00
debata
Video

VIDEO: Exkluzívny rozhovor s Kumailom Nanjianim a Murrayom Bartlettom o seriáli Vitajte v Chippendales.

Nanjiani, ktorého si mnohí diváci pamätajú ako Dinesha z hitu Sillicon Valley ale tiež z romantickej komédie The Big Sick či marvelovky The Eternals, stvárnil hlavného hrdinu Somena „Steva“ Banerjeeho. Meno muža možno bežnému Slovákovi veľa nenapovie – práve tento indický prisťahovalec bol však zodpovedný za vznik jedného z najslávnejších fenoménov 80-tych rokov – tanečnej skupiny mužských striptérov známych ako Chippendales.

Seriál Vitajte v Chippendales je aj plný sexi...
Steve (Kumail Nanjiani) a Nick (Murray...
+14Herec Kumail Nanjiani stvárnil Steva Banerjeeho...

Banerjeemu výdatne pomohol aj choreograf Nick De Noia, ktorého v seriáli zase stvárňuje austrálsky herec Murray Bartlett, hviezda takých projektov ako Biely lotus či seriál Looking. De Noia obyčajné vyzliekanie sa pred klubom sexuálne prebudených žien povýšil na sériu divokých sexi choreografií s príbehom, ktoré vzali najprv útokom Los Angeles a neskôr sa presunuli do celej Ameriky a následne aj do sveta. Z pracovného vzťahu dvoch mužov, ktorí sa najprv posúvali navzájom ďalej, však vznikla obrovská rivalita, ktorá vyvrcholila naozaj tragicky. Intrigami, napätými vzťahmi a emóciami, tvrdým bojom o moc a slávu a napokon aj vraždou.

zväčšiť Steve (Kumail Nanjiani) a Nick (Murray... Foto: Erin Simkin/Hulu via DISNEY+
Steve (Kumail Nanjiani) a Nick (Murray Bartlett) Steve (Kumail Nanjiani) a Nick (Murray Bartlett) na zábere zo seriálu - ich spoločné scény sú veľmi intenzívne.

Herci Kumail Nanjiani a Murray Bartlett sa v exkluzívnom rozhovore pre Pravdu vrátili k procesu nakrúcania, ale hovorili tiež o tom, či im samým bol známy temný skutočný príbeh za fenoménom Chippendales. Kumail Nanjiani sa priznal, že rolu pred pár rokmi odmietol.

„V tom čase som dostal moju prvú hlavnú komediálnu rolu. Veľmi som si to užíval a chcel som si ten pocit ponechať vo svete komédie. Nezaujímalo ma robiť niečo dramatické. Ale potom som hral päť rokov len v komediálnych projektoch a povedal som si, je načase skúsiť niečo iné,“ uviedol pre Pravdu zo štúdia v Londýne, odkiaľ sa herci s nami spojili.

Dorothy Stratten a majiteľ magazínu Playboy Hugh Hefner Čítajte viac Pózovanie v Playboy, sľubná kariéra a potom... šokujúca smrť! Mladá pani Beckhamová si zahrala slávnu playmate

Obaja páni tiež odvetili na otázku, či by si vedeli predstaviť tancovať v združení ako Chippendales. Viac si však už pozrite v exkluzívnom interview vyššie. Nižšie nájdete trailer k seriálu, ktorý sa dá na slovenskej a českej streamovacej verzii platformy Disney+ vidieť od stredy 11. januára 2023.

Video

VIDEO: Trailer ku seriáli Vitajte v Chippendales.

Zdroj: Disney+

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rozhovor #Kumail Nanjiani #exkluzívne #Vitajte v Chippendales #Murray Bartlett

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....