Príchod do Ameriky? Nebol som žiaden Arnold, mal som nula ambícií, hovorí hviezda Sillicon Valley a Eternals

Tvár herca Kumaila Nanjianiho dobre poznajú televízni aj filmoví diváci. Jeho postava Dinesha si získala veľkú popularitu v rámci seriálu Sillicon Valley, neskôr sa objavil aj v hitoch ako Big Sick či marvelovke The Eternals.

15.01.2023 00:00
Kumail Nanjiani Foto:
Herec Kumail Nanjiani stvárnil Steva Banerjeeho v seriáli Vitajte v Chippendales.
debata

Najnovšie sa rodák z pakistanského Karáčí objavuje v seriáli Vitajte v Chippendales, ktorý pre slovenského diváka prináša platforma Disney+. Nanjiani sa v exkluzívnom rozhovore pre Pravdu rozhovoril aj o svojom príchode do Ameriky.

Kumail Nanjiani (vľavo) a Murray Bartlett Čítajte viac EXKLUZÍVNE pre Pravdu: Boj o moc, sex aj vražda - americké hviezdy odhalili temný skutočný príbeh Chippendales

V novom seriáli stvárňuje indického imigranta Somena „Steva“ Banerjeeho, ktorý stál za založením klubu a skupiny mužských striptérov známych ako Chippendales. Jeho zanietenie a ambície mu pomohli vypracovať sa na mocného muža, ako to bolo v prípade Kumaila?

Seriál Vitajte v Chippendales je aj plný sexi...
Steve (Kumail Nanjiani) a Nick (Murray...
+14Herec Kumail Nanjiani stvárnil Steva Banerjeeho...

„Nie, u mňa to je iné, mal som doslova nula ambícií,“ vyhlásil v rozhovore pre Pravdu. „Arnold Schwarzenegger hovorí o tom, ako sem prišiel s 20 dolármi vo vrecku a snom v jeho srdci. Ale to rozhodne nebol môj prípad,“ uviedol Nanjiani.

„Nemal som ani poňatia, čo budem robiť a netušil som, ktorým smerom sa vydať. Skrátka som len prišiel kvôli škole, ale ani som nevedel, čo vlastne chcem študovať. A potom som si povedal – okej, asi budem potrebovať prácu, keď skončím školu, takže som začal študovať informatiku,“ vysvetlil s úsmevom.

Čo ďalšie povedal vo videorozhovore s redakciou Pravdy spoločne so svojím seriálovým kolegom – hercom Murrayom Bartlettom, si pozrite vo videu nižšie.

Video

VIDEO: Pozrite si aj exkluzívny rozhovor Pravdy s Kumailom Nanjianim a Murrayom Bartlettom o seriáli Vitajte v Chippendales.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #ambície #Arnold Schwarzenegger #Kumail Nanjiani #Vitajte v Chippendales

+ Vyberajte vhodný typ hydratácie práve pre svoju pokožku.
Šetrite, avšak si dávajte pozor na čom šetríte....

+ Ostaňte dnes doma a oddýchnite si, potrebujete to.
Využívajte svoje odborne znalosti a osviežte si ich....