Nemanželská dcéra Beckera, ktorú najprv zapieral, mieri do tanečnej šou! Prekvapenie, okrem tanca sa učí aj...

Určite tak trochu aj vďaka celebritnému otcovi si vybudovala vlastný kúsok slávy v súčasnom svete. Ten dokonca modelku Annu Ermakovú dotiahol do sledovanej televíznej šou.

16.01.2023 00:00
Anna Ermakova Foto:
Anna Ermakova na zábere z akcie Remus Lifestyle Night na Malorke.
debata

Dvadsaťdvaročná rodáčka z Londýna sa objaví v najnovšej verzii známej televíznej súťažnej šou Dancing with the stars (Let's Dance), ktorú vysielala na nemeckých obrazovkách súkromná stanica RTL.

Televízna moderátorka Jarmila...
Slovenská modelka Andrea Verešová s dcérou...
+27Moderátorka Iva Kubelková (vľavo) a jej dcéra...

Meno Ermakovovej potvrdili už aj zástupcovia televízie, pričom samotná mladá modelka neskrýva nadšenie. „Vždy som chcela mať čas a príležitosť naučiť sa tancovať profesionálnym spôsobom a teraz, po ukončení štúdia, mám pocit, že je ten správny čas," komentovala pre RTL.de Ermakova.

lets dance 2022, lets dance, Čítajte viac Ďalšie prekvapujúce meno odhalené: Markíza do Let's Dance mieri obľúbená speváčka!

Keďže so svojou mamou Angelou Ermakovou vyrastala v Londýne, kde tiež navštevovala súkromnú školu, ovláda Anna plynule angličtinu, ruštinu a dohovorí sa aj po francúzsky. Problematickejšie to je s rodným jazykom jej otca – teda nemčinou.

V nemecky hovoriacej súťaži na nemeckých obrazovkách sa bude však Anna snažiť hovoriť čo najviac práve týmto jazykom. „Iba nedávno som s tým začala, ale snažím sa,“ uviedla na margo nemeckého jazyka 22-ročná Ermaková, ktorú kedysi slávny otec zapieral.

Let´s Dance počas ostatnej nedele uhralo...
Finálová trojka Let´s Dance 2022.
+18Víťazom sa stal Ján Koleník s jeho tanečnou...

Po pozitívnom teste otcovstva však zhruba rok po narodení dcéry bývalý tenisový šampión Boris Becker svoju dcéru priznal. Okrem nej je otcom aj synov Noaha a Eliasa, ktorých má s exmanželkou Barbarou Beckerovou a tiež otcom syna Amadeusa, ktorého mamou je Beckerova druhá manželka Lilly Becker.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #tanec #Boris Becker #nemčina #Anna Ermakova

+ Začnite jesť pravidelne v menších dávkach, budete sa cítiť lepšie.
Na darčeky nemusíte míňať peniaze, pokúste sa...

+ Naštudujte si svoje možnosti a začnite sa podľa nich správať.
Mali by ste si uvedomiť, čo ste dokázali a nebyť...