Známa moderátorka si rypla do kolegov Cordena aj DeGeneresovej, po jej slovách sála zhíkla...

Humor, aj ten tvrdší, ironický a občas útočný má v amerických programoch svoje pevné miesto. A niektoré známe moderátorské tváre majú poriadne posunuté hranice. Napríklad aj v tom, že sa neboja pustiť do vlastných kolegov.

16.01.2023 14:00
Chelsea Handler Foto: ,
Moderátorka Chelsea Handler v kreácii Maticevski.
debata

To je aj prípad Chelsey Handlerovej, známej americkej moderátorky, ktorá v nedeľu večer uvádzala vyhlásenie cien kritikoc – 28. ročník Critics Choice Awards. Ako to už pri podobných akciách býva, na úvod predniesla úvodný príhovor, nabitý humorom a vtipnými odkazmi na jednotlivých hercov či výkony vo filme. Ich súčasťou sa však stali aj „posmešky“ na adresu dvoch slávnych kolegov.

Anya Taylor-Joy Čítajte viac OBRAZOM: Nádherná Kate Hudson či Julia Roberts, tehotná Cuoco ako v mníšskom habite a táto kráska? Vidieť jej pod šaty!

Keď Handler predstavovala hercov zo seriálu The Bear (odohrávajúcom sa v prostredí reštaurácie a jej zákulisí), prihovorila sa publiku so slovami: „Je to úžasný seriál. Ukazuje nám, aký hrozivé a absolútne mizerné je zamestnanie v gastronomickom sektore. A to ani nemuseli čakať, kým ku nim príde James Corden,“ vyhlásila Handler, na čo sa takmer celá sála rozosmiala a zazneli aj výkriky údivu.

Herečka Aubrey Plaza v šatách z dielne Louis...
Herečka Cate Blanchett dorazila v šatách Max...
+62Herečka Minha Kim prišla v šatách Christian Dior.

Moderátorka totiž narážala na škandál svojho britského kolegu, ktorého pred pár mesiacmi obvinil majiteľ newyorskej reštaurácie Balthazar, že sa správa príšerne ku čašníkom a všetkým zamestnanom a má maniere divy. Dokonca mu zakázal vstup do jeho podniku.

TV Ellen DeGeneres Čítajte viac Ellen DeGeneres končí so svojou talk-šou! Diváci sú v šoku, sú za tým obvinenia?

Keď potom Handler ďalej pokračovala, upozornila aj na prítomnosť austrálskej herečky Cate Blanchettovej, ktorá vo filme TAR stvárnila dirigentku. „Cate stvárňuje ikonickú lesbičku, ktorej kariéra je poznačená jej toxickým správaním. A to ani nemusela moderovať svoju vlastnú dennú talk-šou,“ rýpala ďalej moderátorka a všetkým došlo, že tentoraz to od nej schytáva kolegyňa Ellen DeGeneres. Práve túto známu americkú moderátorku viacero zamestnancov z jej talk-šou obvinilo, že sa správa veľmi neprimerane a vytvára pre všetkých toxické prostredie na pľaci.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Ellen DeGeneres #humor #Chelsea Handler #James Corden #irónia

+ Zvoľte si vhodnú starostlivosť pre vašu pokožku, nepoužívajte hocičo.
Zvážte oblečenie aké nakupujete, môžete sa...

+ Vyvážená strava a pohyb sú základmi vášho dobrého zdravia.
Ukážte čo dokážete, neskrývajte si nápady len pre...