Finalistka s číslom 1. V roku 2010 si predstaviteľka Ivety zasúťažila na Miss, ale... Krásnu kučeravú hrivu vtedy nenosila

Seriálovú Ivetu čaká aj účasť na súťaži krásy! Skutočnú Miss absolvovala Alžbeta Ferencová, jej predstaviteľka, v roku 2010 - bola finalistkou Miss Universe SR. Ako vtedy vyzerala?

17.01.2023 00:00
Alžbeta Ferencová Foto:
Alžbeta Ferencová v seriáli Iveta.
debata (3)

Nedeľa večer priniesla ďalšiu časť úspešného seriálu z dielne televízie JOJ – Iveta, v hlavnej úlohe s rodáčkou z Prešova, Alžbetou Ferencovou (30). Ako hlavná seriálová hrdinka začína robiť prvé kroky v modelingu, tvorcovia jej však v scenári doprajú aj účasť na súťaži Miss.

zväčšiť So súťažnými číslami 2 a 1 sa vo finále Miss... Foto: Zdeno Gáfrik
Magdaléna Izakovičová (vľavo) a Alžbeta Ferencová So súťažnými číslami 2 a 1 sa vo finále Miss Universe SR 2010 objavia Magdaléna Izakovičová (vľavo) a Alžbeta Ferencová.

Takúto skúsenosť zažila v roku 2010 Ferencová na vlastnej koži, prihlásila sa vtedy na Miss Universe SR. Do finálovej dvanástky sa dostala s číslom 1, no šťastie jej jednotka nepriniesla. Aspoň nie, čo sa víťazstva v súťaži týka – v ročníku 2010 zvíťazila blondínka Anna Amenová, Ferencovej sa neušlo ani miesto vicemiss.

zväčšiť Misska Alžbeta Ferencová Foto: -nb- pre Žena.Pravda.sk
Video: Misska Ferencová sa v jedle neobmedzuje a postavu má skvelú Misska Alžbeta Ferencová

Ako sympatická Iveta priznala pre Pravdu, s odstupom rokov by svoju účasť v podobnej súťaži viac zvažovala, jedným dychom však dodáva: „Vždy zostanem vďačná súťaži Miss, účasť v nej bola pre mňa bránou do iného sveta.“ Fakt, že mala za sebou účasť aj v takejto súťaži, mohlo byť jej výhodou počas kastingu, v ktorom režisér Jan Hřebejk hľadal predstaviteľku Ivety – viac čítajte tu.

Alžbeta Ferencová Čítajte viac Tu je nový objav režiséra Hřebejka! Krásna rodáčka z Prešova, poznáte ju z Paneláka

"Vo videu, ktoré som na kasting zaslala odznelo, že som z východu a dokonca aj to, že som sa kedysi zúčastnila súťaže Miss… Zrejme u režiséra zavážili pri výbere hlavnej hrdinky aj tieto informácie,“ vysvetľuje Ferencová.

Alžbeta Ferencová v seriáli  Iveta.
Alžbeta Ferencová a Zuzana Mauréry  v seriáli...
+6Herečka  Alžbeta Ferencová v seriáli Iveta.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Alžbeta Ferencová #seriál Iveta

+ Na každom kroku na vás čakajú prekážky, je to však v poriadku.
Zabudnite na televíziu, sústreďte sa na niečo na...

+ Pokúste sa začať jesť domáce jedlá, budete cítiť, že vám to prospieva.
Odvaha prijať riziko sa vyplatí, budete...