Juraj Bača vymenil sladkú šou za... To si veru netipnete! Patrik Herman sa už usmieva medzi kolegami z RTVS

Moderátora šou Pečie celé Slovensko už čoskoro uvidíme v netradičnej novinke. Bude sa točiť okolo domácich miláčikov, ktorí potrebujú prevýchovu.

18.01.2023 14:00
debata

Moderátor Juraj Bača, porotkyňa Petra Tóthová, tváre spravodajstva, ale aj nová posila RTVS – Patrik Herman. Mnoho tvári verejnoprávnej televízie si zapózovalo pred objektívmi fotografov počas podujatia, na ktorom televízia predstavila novinky vo vysielaní.

zväčšiť Juraj Bača na podujatí RTVS, počas ktorého... Foto: JAN ZEMIAR
Juraj Baca Juraj Bača na podujatí RTVS, počas ktorého televízia predstavila novinky vo vysielaní.

V dobrej nálade sa predviedol moderátor šou Pečie celé Slovensko, Juraj Bača. Ten sa stal súčasťou novej relácie s názvom Najvernejší, v ktorej s odborníkom, dog koučom Jurajom Ferkom, nahliadne do života rodín s problémovými psíkmi. „Spolu s dog koučom budeme chodiť do rodín, v ktorých sa vyskytol problém so psom. Prídeme k nim, analyzujeme situáciu – odkiaľ pes je, aké má prejavy a aké má rodina očakávania, čo sa týka prevýchovy ich psa. A pustíme sa do práce s ich štvornohými miláčikmi,“ prezrádza Bača, ktorý je sám majiteľom dvoch psov, na margo relácie, ktorá bude na Slovensku novinkou.

zväčšiť Simona Simanová na podujatí RTVS, počas ktorého... Foto: RTVS
Simona Simanova Simona Simanová na podujatí RTVS, počas ktorého televízia predstavila novinky vo vysielaní.

Síce nie novou, ale bezpochyby divákmi vyhľadávanou šou je Pečie celé Slovensko. Pred objektívmi sa tak ukázala aj jedna z jej porotkýň, Petra Tóthová. Ako prezradila, tretej série, do ktorej už televízia hľadá nových pekárov, sa nevie dočkať. „Šou je moja srdcová záležitosť, veľmi sa na ňu teším a musím povedať, že po spustení kastingov sa pre mňa začína najkrajšie obdobie roka,“ opísala s nadšením.

zväčšiť Patrik Herman na podujatí RTVS, počas ktorého... Foto: RTVS
Patrik Herman Patrik Herman na podujatí RTVS, počas ktorého televízia predstavila novinky vo vysielaní.

Nechýbal ani ďalší „nováčik“, Juraj „Šoko“ Tabaček ako moderátor novinky Traf to! či tváre spravodajských relácií Janette Štefánková, Simona Simanová, Viliam Stankay, Andrej Bálint, Klaudia Suchomel Guzová, Miroslav Frindt. S novými kolegami si zapózoval aj Patrik Herman, ktorý v septembri ohlásil po 26 rokoch svoj odchod z markízy do RTVS, kde sa už čoskoro stane tvárou novej publicistickej relácie. Tváre RTVS na podujatí si pozrite v našej galérii.

Simona Simanová na podujatí RTVS, počas ktorého...
Juraj Bača na podujatí RTVS, počas ktorého...
+11Klaudia Suchomel Guzova na podujatí RTVS, počas...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #RTVS #Juraj Bača

+ Na každom kroku na vás čakajú prekážky, je to však v poriadku.
Zabudnite na televíziu, sústreďte sa na niečo na...

+ Nenamáhajte svoju pokožku, doprajte jej starostlivosť akú si zaslúži.
Nové príležitosti na zlepšenie financií sú...