'Drsná' Čvančarová je späť! Po jej boku? Aj temperamentná Lucia Siposová

Vlani sa po piatich rokoch rozbehlo nakrúcanie pokračovania krimiseriálu Čierne vdovy.

21.01.2023 14:00
Jitka Čvančarová Foto:
Jitka Čvančarová a Lucia Siposová v seriáli Čierne vdovy.
debata (1)

V osemdielnej mini sérii budú opäť žiariť Jitka Čvančarová, Jana Plodková a Lucia Siposová ako vdovy, ktoré sa rozhodli biedu zahnať nelegálnym podnikaním.

Johana (Jitka Čvančarová), Renata (Jana Plodková) a Veronika (Lucia Siposová) v prvej sérii odprevadili svojich manželov zo sveta a do lona im spadla ich prepravná spoločnosť, ktorá ide ale ku dnu. Tri roky sa ju snažili udržať a nakoniec sa rozhodli vyhlásiť bankrot. Lenže – to by jedna z nich nesmela dostať nápad na to, ako ju priviesť k životu. A že to bude za akúkoľvek cenu, neriešia.

Jitka Švančarová Čítajte viac Čvančarová, Krainová či Schneiderová zaliate slzami! Prišli dať posledné zbohom stylistovi Pokornému

„Veronika trošku pribrala, je staršia, ale v podstate sa veľmi nezmenila. Nie je to priame pokračovanie. V príbehu ubehli tri roky, dievčatá si prešli nie úplne ružovými cestami a zrazu sa im naskytne možnosť zárobku. Lenže ten je ilegálny,“ prezrádza Lucia Siposová, ktorá opäť na natáčanie prišla zo Slovenska.

„Renata sa trochu zmenila, prebehla ľahká strata naivity, ale tá snaha ísť za spravodlivosťou, tá nemizne. Jej podstata zostala, len už dokáže byť drsnejšia. Celkom som sa bála, čo s nami urobí doba, kedy sme netočili, ale ako sme sa na pľaci s dievčatami stretli, prišlo mi, akoby sme tú prvú sériu dotočili nedávno,“ priznáva Jana Plodková, ktorá by do ďalšej série v inom ako totožnom zložení nešla. "To bola podmienka – všetci, alebo nikto. Vrátane režiséra Radka Bajgara.“

svarinská Čítajte viac Dokonale letná Svarinská! Po boku Čvančarovej či Hofmanna žiarila vo farbe oblohy

Vodcom a mozgom celej party stále zostáva Johana v podaní Jitky Čvančarovej, ktorej druhá séria na drsnosti či irónii neubrala ani kúsok. "Je pekné, že s niekým nadviažete presne tam, kde ste pred takmer piatimi rokmi skončili v polovici vety. Nečakala som to,“ priznala na natáčaní Čvančarová, ktorej bude opäť po boku stáť Bolek Polívka ako detektív Nekula.

Prvý diel druhej série prinesie slovenským divákom televízny kanál Prima PLUS – v stredu, 1. februára o 21:25.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Jitka Čvančarová

+ Dnes si jednoznačne oddýchnite do sýtosti, potrebujete to.
Nesnažte sa o niečom presvedčiť, sami dobre viete ako...

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...