Nevyzerá úplne ako Amy, vyhlásil Mitch Winehouse o herečke z nového filmu. Čo ešte povedal?

Prevažne kritika fanúšikov a filmových divákov sa objavila po zverejnení prvých záberov z nakrúcania životopisného filmu o Amy Winehouseovej. Dôvodom má byť výber hlavnej herečky.

25.01.2023 00:00
Marisa Abela ako Amy Winehouse a herec Eddie... Foto:
Herečka Marisa Abela ako Amy Winehouse a herec Eddie Marsan ako jej otec Mitch Winehouse na nakrúcaní filmu Back to black.
debata

Režisérka Sam Taylor-Johnson spoločne s producentmi do hlavnej role vybrali britskú herečku Marisu Abelu. Fotografie paparazzov z prvých dní nakrúcania, ktoré sa začalo minulý týždeň v Londýne, však nasledovali pohoršené reakcie čitateľov a užívateľov sociálnych sietí. Abela sa podľa nich absolútne na legendárnu speváčku, ktorá zomrela vo veku 27 rokov, nepodobá.

Amy Winehouse Čítajte viac Toto je filmová Amy Winehouse! Tvorcovia našli herečku, ktorá stvárni legendárnu divu - čo poviete na podobu?

K výberu sa vyjadril aj otec zosnulej speváčky Mitch Winehouse, ktorého citoval portál TMZ.com. „Nevyzerá úplne ako Amy,“ priznal Winehouse, no zároveň výber herečky schválil. „Myslím si, že Marisa je skvelá voľba pre túto úlohu, aj keď nevyzerá úplne ako Amy,“ dodal Winehouse.

zväčšiť Mitch Winehouse pózuje pri soche svojej dcéry,... Foto: SITA/AP, Tim Ireland
Winehouse Mitch Winehouse pózuje pri soche svojej dcéry, Amy Winehouse.

Podobná kritika sa však zniesla aj na predstaviteľa jeho samotného – Mitcha Winehouse v projekte stvárňuje herec Eddie Marsan. „Podľa mňa sa príliš veľký dôraz kladie na vzhľad… ale pritom je tu veľa príkladov hollywoodskych hercov, ktorí nevyzerali ako skutočné postavy, ktoré si zahrali,“ uviedol ešte otec speváčky.

I wanna dance with somebody Čítajte viac Fenomenálna Whitney ožíva vo filme! Prvé zábery nesklamali - čo poviete na podobu herečky so slávnou divou?

Film pod názvom Back to Black sa začal nakrúcať minulý týždeň 16. januára, pričom jeho finálnu podobu by diváci mohli vidieť koncom roka. V galérii si pozrite aj ďalšie herecké hviezdy, ktoré si zahrali slávnych (väčšinou už zosnulých spevákov) – ktoré z obsadení sa vám zdá najvernejšie?

Herečka Marisa Abela na vyhlásení British...
Herečka Marisa Abela ako Amy Winehouse a herec...
+14Speváčka Amy Winehouse na archívnom zábere z...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #obrana #nakrúcanie #rola #Amy Winehouse #Mitch Winehouse

+ Tréning s priateľmi prinesie zábavu a zlepší výkonnosť.
Nebojte sa požiadať o zvýšenie platu, zaslúžite si to....

+ Pomáhajte s triedením odpadu, deti uvidia ako vám na tom záleží.
Zopár vecí sa pokazilo, avšak to nemusí byť len...