Sledovala v televízii synovu scénu súlože v knižnici. Bola to bomba, komentuje známa herečka

Ona je slávna seriálová herečka, no vlastný diel popularity už získava aj jej syn. Julia Louis-Dreyfus prehovorila o tom, aké je pre ňu pozerať sa na erotické scény vlastného dieťaťa.

27.01.2023 00:00
Julia Louis-Dreyfus a jej syn Charlie Hall Foto: ,
Herečka Julia Louis-Dreyfus a jej syn Charlie Hall, ktorý je tiež hercom, prichádzajú na štátnu večeru do Bieleho domu.
debata

Hviezda seriálu Viceprezidentka, ktorá má na svojom konte niekoľko cien EMMY aj Zlatý glóbus, sa v rozhovore s Jimmym Kimmelom priznala, že videla synov vychytený seriál. Reč je o projekte Sexuálny život dievčat z univerzity (Sex life of college girls), v ktorom jej syn Charlie Hall stvárnil jedného z hrdinov.

„Je to veľmi pikantný seriál,“ vyhlásila s úsmevom Louis-Dreyfus. „Áno, pozrela som si to a bol tam rozkošný. Súložil tam s nejakým dievčaťom v knižnici a myslím si, že to bolo bombastické,“ komentovala ďalej hrdá mama.

zväčšiť Herečka Julia Louis-Dreyfus na premiére komédie... Foto: SITA/AP, Willy Sanjuan
Julia Louis-Dreyfus Herečka Julia Louis-Dreyfus na premiére komédie You People.

Dvadsaťpäťročný Charlie je mladším z dvoch synov, ktorých má herečka so svojím manželom Bradom Hallom. Dvojica sa zosobášila ešte v roku 1987 a odvtedy sú spolu. To z nich robí jeden z najstabilnejších párov amerického šoubiznisu.

Theo James Čítajte viac Nahá scéna s hercom z Bieleho lotosu nedá fanúšikom spávať. To mu prirobili, pýtajú sa na Twitteri

Charlie, ktorá sa vybral v šľapajach slávnej mamy, si práve v projekte z produkcie HBO Sex Life of college girls strihol svoju prvú väčšiu rolu. Ako vysvetlil, baví ho, že jeho hrdina nie je veľmi sympaťák. „Je taký zaseknutý, zároveň super súťaživý. Samozrejme, že má momenty, keď sa z toho vykúpi, ale celkovo to nie je práve hrdina, ktorému by ste držali palce. To je zábava,“ uviedol pre PopSugar mladý herec.

Herec Harry Hamlin prišiel na premiéru s...
Herečka Meryl Streep (vpravo) s dcérou Mamie...
+16Herečka Gwyneth Paltrow (vpravo) je dcérou...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #syn #sex-scéna #Julia Louis-Dreyfus #Charlie Hall

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...

+ Problémy s popraskanými rukami vyriešite tuhým krémom.
O zamestnanie neprídete, tak prestaňte strašiť svoje...