Ferencová z Ivety: Tancovať chcem do 35-ky, spievať, kým vládzem a herectvo sa potichu učiť ďalej

Hrdinku seriálu Iveta Alžbetu Ferencovú možno bez problémov označiť za multitalent. Zvláda tanec, spieva a hrá. Čo však u nej vyhráva?

29.01.2023 00:00
Alžbeta Ferencová alias Zea Foto: ,
Herečka, tanečnica aj speváčka Alžbeta Ferencová alias Zea navštívila redakciu Pravdy a reláciu Ide o nás.
debata (6)

V relácii Ide o nás sa na otázku, ako si vie predstaviť svoju profesionálnu budúcnosť, vyjadrila sympatická Alžbeta alias Zea nasledovne: „Do 35-ky by som chcela aktívne ešte tancovať, to znamená učiť, robiť workšopy a rôzne tanečné projekty. Spievať chcem, kým budem vládať, ale meniť štýly na vážnejšie. A popri tom by som chcela v tichosti pracovať na mojom herectve, aby som potom mohla hrať v nejakých dobrých veciach. To je môj plán,“ uviedla s úsmevom.

Alžbeta Ferencová Čítajte viac Finalistka s číslom 1. V roku 2010 si predstaviteľka Ivety zasúťažila na Miss, ale... Krásnu kučeravú hrivu vtedy nenosila

V ďalších epizódach jojkárskej Ivety sa diváci ešte viac ponoria do sveta modelingu, súťaží krásy a šoubiznisu. Či tam vidí paralely so skutočným šoubiznisom v Česku a na Slovensku, hovorí Ferencová, že niektoré veci sú už prehnané a až bizarne vykreslené, je to však zámer.

Video

VIDEO: S herečkou a speváčkou Alžbetou Ferencovou sme sa zhovárali o seriáli Iveta, skúsenostiach v šoubiznise, reakciách okolia, ale tiež o jej rómskom pôvode, o tom, ako vníma, keď ju ľudia chvália či o tom, aké plány má do budúcnosti a na čo by sa chcela najviac sústrediť v kariére.

„V dnešnej dobe však už asi nemusíme nikoho presviedčať, že určité súťaže… ale zase nechcem ich hádzať do jedného vreca, lebo na Slovensku sme mali dve súťaže krásy. Ja som bola v Miss Universe. A tam viem povedať, že už by som sa druhýkrát neprihlásila. Môj ročník bol posledný taký seriózny,“ uviedla pre Ide o nás Alžbeta „Zea“ Ferencová.

V nedeľu večer pokračuje Iveta novou epizódou. Foto: TV JOJ
iveta, alžbeta ferencová, V nedeľu večer pokračuje Iveta novou epizódou.

V rozhovore sme však nehovorili len o šoubiznise, seriáli Iveta či herectve a speve, ale tiež o rómskej otázke, predsudkoch, alebo o tom, z čoho má momentálne Alžbeta zvláštne pocity na Slovensku a v Bratislave. Celý rozhovor si pozrite vo videu vyššie.

Alžbeta Ferencová alias Zea Čítajte viac Hviezda Ivety Alžbeta Ferencová: Nikto nenapíše beloška Mórová, prečo mne potrebujú dávať prívlastky?
Alžbeta Ferencová v seriáli  Iveta.
Alžbeta Ferencová a Zuzana Mauréry  v seriáli...
+6Herečka  Alžbeta Ferencová v seriáli Iveta.

© Autorské práva vyhradené

6 debata chyba
Viac na túto tému: #modeling #súťaž #šoubiznis #Alžbeta Ferencová #Miss #Iveta #Ide o nás

+ Nebojte sa, čo má prísť príde, ale môžete tomu aj dopomôcť.
Nenechajte nikoho aby si z vás robil srandu, alebo...

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...