Krokodíl Dundee - kedysi ho milovali aj slovenskí diváci! Jeho hrdina Hogan prekročil 80-ku, takto vyzerá dnes

Dobrodružný film s komediálnymi prvkami Krokodíl Dundee sa v 80-tych rokoch zaradil medzi kultové programy kín aj televíznej obrazovky.

31.01.2023 00:00
Paul Hogan na zábere z filmu Krokodíl Dundee Foto:
Herec Paul Hogan na zábere z filmu Krokodíl Dundee, ktorý vznikol v roku 1986.
debata (6)

Úspech filmu o mužnom a nebojácnom lovcovi krokodílov si vyžiadal aj filmové pokračovanie a hlavnému hrdinovi priniesol výdatnú pozornosť aj slávu. Herec Paul Hogan, ktorý si Dundeeho zahral, sa razom stal miláčikom divákov, idolom mnohých žien a tiež vyhľadávaným hercom. Za film získal Zlatý glóbus a dokonca bol nominovaný na Oscara – ako autor scenára k dnes už kultovej komédii.

zväčšiť Herec Paul Hogan na podujatí G'Day USA... Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Paul Hogan Herec Paul Hogan na podujatí G'Day USA Arts Gala.

Hoganovi sa však tak trochu prihodilo to, čo sa hercom občas stáva – že nedokážu prekročiť tieň jednej svojej slávnej postavy. Napriek tomu sa mu podarilo udržať si hereckú kariéru a s prestávkami sa vracať nielen ku hraniu, ale aj písaniu.

Herec Sam Worthington a topmodelka Miranda Kerr.
Topmodelka Miranda Kerr v bielej kreácii Alex...
+6Speváčka Katy Perry v zlatej kombinácii...

Hoci sa Paul Hogan usadil v Kalifornii, pochádza z Austrálie a tak bolo vlastne logické, že sa počas víkendu objavil na galavečere venovanom hviezdam od protinožcov na podujatí G'Day Gala Awards. Pre mnohých bola prítomnosť dnes už 83-ročného Paula veľkým prekvapením. Pozornosti objektívov sa však nevyhol.

Pierce Brosnan Čítajte viac V roku 2001 bol najsexi mužom planéty! Čo poviete na Piercea Brosnana dnes? Pre Londýn výrazne zmenil imidž

Herec, ktorého posledným filmovým projektom (nie však veľmi úspešným) bol ďalší film o lovcovi krdokodílov, dorazil na akciu sám. Čiperný osemdesiatnik je od rozvodu so svojou druhou manželkou Lindou Kozlowski, s ktorou ich spojilo práve nakrúcanie dobrodružnej komédie, sám. S Kozlowski sa rozviedli už v roku 2014 pre neprekonateľné rozdiely. Bola to pritom práve jeho filmová kolegyňa, ktorá bola koncom 80-tych rokov dôvodom ukončenia jeho prvého manželstva – s Noelene Edwardsovou.

Video

VIDEO: Pozrite si aj exkluzívny rozhovor Pravdy s Kumailom Nanjianim a Murrayom Bartlettom o seriáli Vitajte v Chippendales.

© Autorské práva vyhradené

6 debata chyba
Viac na túto tému: #Paul Hogan #Krokodíl Dundee #hviezdy po rokoch

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....