Tak to je gól! Futbalista Ďurica si skúsil dabing slávnej rozprávky. Koho nahovoril? Neuveríte...

Žeby začal fušovať do remesla hercom? Ktohovie... Jedno je však isté, bývalý futbalový reprezentant Ján Ďurica má za sebou nečakanú skúsenosť. A jej svedkom budú aj diváci v kinách.

31.01.2023 18:00
Ján Ďurica Foto:
Futbalista Ján Ďurica nemohol chýbať. Jeho hlas budú počuť totiž v slovenskom dabingu.
debata

Známy športovec sa v nedeľu popoludní objavil na slávnostnej premiére novinky Asterix a Obelix, pokračovania populárneho príbehu dvojice postáv z francúzskeho komiksu, s ktorými v minulosti vzniklo už niekoľko hraných aj animovaných filmov. Nebola to však celkom náhoda, že Ďurica na premiéru zavítal.

Asterix a Obelix Čítajte viac Recenzia: Asterix a Obelix zachraňujú Čínu

Tvorcovia slovenského dabingu sa rozhodli futbalistu osloviť, aby prepožičal svoj hlas jednej z postáv. Ďurica pritom nahovoril hrdinu, ktorého si v originálnom obsadení zahral slávny futbalista – Zlatan Ibrahimovič.

Na premiéru novinky Asterix a Obelix sa prišla...
Na premiéru novinky Asterix a Obelix sa prišla...
+3Futbalista Ján Ďurica nemohol chýbať. Jeho hlas...

„Bolo to pre mňa niečo úplne nové,“ uviedol o svojej prvej dabingovej skúsenosti Ďurica, no dodal, že ho to bavilo. "Spolupráca bola výborná, ľudia príjemní, cítil som sa dobre a bolo to zábavné. Ak príde ďalšia takáto ponuka, asi ju neodmietnem, treba sa otvárať novým možnostiam,“ doplnil s úsmevom a palce mu vraj v jeho "novej“ potenciálnej kariére bude držať aj jeho partnerka – modelka Diana Kačurová.

Zlatan Ibrahimovič Čítajte viac Adonis Ronaldo, vyrysovaný Messi, medzi futbalovými hviezdami sú aj iní fešáci! Rozhodnite, ktorý z nich je kráľ pláže

Okrem tejto známej dvojice sa na premiére objavila Veronika Vágnerová Husárová či Nora Krchňáková. V slovenskom znení diváci budú počuť tiež hercov ako Peter Sklár, Pavol Plevčík či Zuzana Vačková alebo Petra Vajdová. Trailer si pozrite nižšie.

Guillaume Canet ako Asterix, Gilles Lelouche...
Guillaume Canet ako Asterix a Gilles Lellouche...
+7Leanna Chea a Gilles Lellouche.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Ján Ďurica #dabing #Asterix a Obelix

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....