Toto je muž, ktorý si zahrá Michaela Jacksona v novom filme. Tvorcovia ho našli v...

Tvorcovia už informovali o obsadení úlohy slávneho speváka Michaela Jacksona v pripravovanom životopisnom filme.

01.02.2023 10:00
debata
zväčšiť Jaafar Jackson (na zábere vľavo z roku 2014) a... Foto: SITA/AP
Jaafar Jackson, Michael Jackson Jaafar Jackson (na zábere vľavo z roku 2014) a jeho strýko - zosnulý spevák Michael Jackson, ktorého si Jaafar zahrá v životopisnom filme.

Amerického popového speváka stvárni jeho synovec, 26-ročný Jaafar Jackson. Oznámila to v pondelok produkčná spoločnosť Lionsgate.

Lionsgate v pondelok predstavila herecké obsadenie životopisného filmu o kráľovi popu, ktorý bude režírovať Antoine Fuqua. Producentom filmu je Graham King, ktorý pracoval aj na životopisnom filme Bohemian Rhapsody, ocenenom Oscarom.

Amy Winehouse Čítajte viac Toto je filmová Amy Winehouse! Tvorcovia našli herečku, ktorá stvárni legendárnu divu - čo poviete na podobu?

„Jaafara som stretol pred dvomi rokmi a bol som uchvátený tým, ako… zosobňuje dušu a osobnosť Michaela. Bolo to niečo také silné, že aj po usporiadaní celosvetového vyhľadávanie bolo jasné, že je jediným človekom pre túto rolu,“ uviedol King vo vyhlásení.

zväčšiť Jaafar Jackson na zábere z roku 2019 so svojou... Foto: Profimedia
Jaafar Jackson Jaafar Jackson na zábere z roku 2019 so svojou tetou - La Toyou Jacksonovou.

Jaafar Jackson je druhým najmladším synom Michaelovho brata Jermaina Jacksona. Jaafar tiež tvorí vlastnú hudbu a v roku 2019 vydal svoj debutový singel Got Me Singing. Úloha, v ktorej stvárni svojho strýka, bude jeho hereckým debutom.

Jaafar na sociálnej sieti Twitter reagoval, že preňho bude cťou oživiť životný príbeh svojho strýka. Životopisný film Michael bude autorizovaným portrétom kráľa popu, ktorý zomrel v roku 2009. Scenár filmu napísal John Logan, autor scenárov známych filmov ako Gladiátor alebo Letec. Tvorcovia snímky spolupracujú s pozostalosťou zosnulého speváka. Natáčať sa začne tento rok.

„Jaafar zosobňuje môjho syna. Je úžasné vidieť, ako pokračuje v odkaze Jacksonovcov, ktorí boli zabávačmi a interpretmi,“ reagovala Katherine Jacksonová, matka Michaela Jacksona.

Herečka Marisa Abela na vyhlásení British...
Herečka Marisa Abela ako Amy Winehouse a herec...
+14Speváčka Amy Winehouse na archívnom zábere z...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Michael Jackson #film #rola #synovec

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...