Mama mohla zarobiť milióny, všetko by bolo inak, vyhlásil syn Pamely Andersonovej o slávnom sex-videu

Už niekoľko dní je na streamovacej platforme Netflix dostupný dokument o živote herečky a modelky Pamely Andersonovej. Okrem samotnej hviezdy sa v ňom objavujú aj jej dvaja synovia.

08.02.2023 00:00
World Premiere of "Pamela, a love story" Foto: ,
Herečka Pamela Anderson a jej synovia Brandon Thomas Lee (vľavo) a Dylan Jagger Lee.
debata (1)

Dvadsaťšesťročný Brandon a o rok mladší Dylan sú potomkami Andersonovej vzťahu s bubeníkom Tommym Lee, ktorého herečka označila za pravdepodobne jediného muža, ktorého naozaj milovala. Veľkú časť dokumentu, v ktorom sa objavujú staré videá, fotografie, televízne záznamy, ale aj výňatky z Andersonovej denníkov a vlastné nahrávky, sa sústredila aj na únik slávneho sex-videa, ktoré s Leem nahrali.

Pamela Anderson Čítajte viac TOP looky týždňa? Sexy 50-ka Pamela aj princezná Kate v červenej, zvodná rebelka Rodrigo a táto Slovenka... na jednotku!

Hviezde seriálu Pobrežná hliadka a jej manželovi video niekto ukradol a následne sa objavilo všade – dodnes je ich súkromná nahrávka milostných hier považovaná za vôbec prvé celebritné sex-video, aké bolo dostupné.

V čase, keď sa tak stalo, sa Pamela a Tommy chceli súdiť a snažili sa zastaviť zverejnenie ich súkromných záberov. Anderson sa však napokon vzdala, v čase súdu bola tehotná a ako sama hovorí v dokumente, jednoducho podpísala súhlas a už nič nemohla neskôr ovplyvniť. Pamele pritom ponúkali pôvodne päť miliónov dolárov za práva na sex-video, no ona ich odmietla a žiadala zverejnenie nahrávky zastaviť. Dnes už každý vie, že sa to nepodarilo.

Herečka Pamela Anderson sa na slávnostnej...
Herečka Pamela Anderson a jej syn Brandon...
+3Ryan White na premiére dokumentu Pamela, a love...

„Prial by som si, aby na tom zarobila nejaké peniaze,“ vyhlásil starší z jej synov v televíznom dokumente. Brandon Lee si myslí, že jeho mama mohla zarobiť milióny, no namiesto toho sa na sex-videu obohatili iní a Pamela Anderson bola väčšiu časť života v dlhoch.

zväčšiť Herečka Pamela Anderson a jej syn Brandon Lee... Foto: SITA/AP, NETFLIX via AP
Pamela Anderson Herečka Pamela Anderson a jej syn Brandon Lee na zábere z dokumentu Pamela, príbeh lásky - hore Pamela a Brandon ako malý chlapec, dolu Pamela a jej syn v dospelosti.

„Mohla mať milióny, keby podpísala ten zdrap papiera. Namiesto toho zostala naprázdno a pozerala sa, ako jej kariéra vyšumela do vzduchu. Väčšinu života mala dlhy,“ konštatoval pred kamerou Brandon Lee. Aj jeho mladší brat si myslí, že ak by ich mama vzala pod kontrolu vydanie a distribúciu domáceho sex-videa, mohlo byť všetko inak.

Herečka Pamela Anderson sa na slávnostnej...
Princezná Kate sa objavila v červenom kostýme z...
+17Speváčka Zuzana Smatanová na premiére filmu...

„Tá vec bola zárukou, že ľudia na nej zarobia milióny a ona povedala nie. Na sto percent ju zaujímala len rodina, zaujímalo ju, či ja budem v poriadku. Nikdy jej nezáležalo na peniazoch,“ vysvetlil v dokumentu Dylan Lee, s ktorým bola Pamela tehotná v čase súdneho procesu a kvôli ktorému vraj odmietla nechať sa „vláčiť po súdoch“.

Pamela Anderson Čítajte viac Ťažké spomienky Pamely Andersonovej: Ako 12-ročnú ju znásilnili, neskôr žila s partnermi-násilníkmi

Obaja bratia sa zhodli, že ako malí boli veľmi citliví na udalosti okolo ich slávnej mamy, o sex-videu sa dozvedeli od spolužiakov. Pamela sa priznala, že to neboli pre ňu ľahké chvíle, no nehanbí sa za to, že čosi podobné s Leem natočili. Dodnes však nástojčí na tom, že nahrávku jej ukradli a nikto nemal právo zverejniť jej súkromný archív.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Pamela Anderson #netflix #dokument #Brandon Lee #Dylan Lee

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...