Najmä sa jej nedotknúť! Kutcher vysvetľoval vzťah s Witherspoonovou. Aféra či odpor? Hádajte...

Spolu absolvovali niekoľko premiér, od piatka je ich film na streamovacej platforme Netflix. Herec Ashton Kutcher však musel vysvetľovať niekoľko vecí. A jedna z nich je pomerne bizarná...

09.02.2023 00:00
Reese Witherspoon a Ashton Kutcher Foto: ,
Herec Ashton Kutcher a jeho kolegyňa Reese Witherspoon na premiére filmu Your place or mine.
debata

Americký herec sa na nedávnej návšteve podcastu, v ktorom hovoril o filme Your place or mine, rozhovoril na adresu teórie, že nemá rád svoju filmovú kolegyňu – herečku Reese Witherspoonovú. Dôvodom na zdieľanie podobného tvrdenia bolo pre mnohé médiá to, že Kutcher sa pri pózovaní držal od Witherspoonovej ďa­lej.

Ashton Kutcher Čítajte viac Bol som strašne nas...ný, hovorí Kutcher o memoároch ex-manželky Demi Mooreovej. Rozvod ho však mrzel

Herec priznal, že mu dokonca volala jeho vlastná manželka – herečka Mila Kunis, ktorá zároveň napísala správu aj Witherspoonovej. „Ľudia, musíte sa k sebe trošku viac mať. Správajte sa, nech vidia, že sa máte radi,“ povedala mu vraj Kunis.

Herečka Reese Witherspoon a Ashton Kutcher na...
Herečka Reese Witherspoon prišla na premiéru...
+1Herečka Reese Witherspoon a Ashton Kutcher na...

„Nechápem, čo sa to deje. Ak ju objímem rukou okolo pása, potom napíšu, že máme spolu aféru. Ak stojím vedľa nej a mám ruky vo vreckách, nie je šanca, že by sa podobná klebeta objavila, ale zase sa môže začať šíriť, že sa nemáme radi,“ zamyslel sa nad „neriešiteľnou“ situáciou Kutcher.

zväčšiť Herec Ashton Kutcher a jeho kolegyňa Reese... Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Ashton Kutcher a jeho kolegyňa Reese Witherspoon Herec Ashton Kutcher a jeho kolegyňa Reese Witherspoon na premiére filmu Your place or mine.

V rozhovore pre podcastovú reláciu Chicks in the office tiež uviedol, že Reese Witherspoonovú má veľmi rád. „Sme dobrí priatelia. Sme si skutočne blízki. Nemusím na tom nič obraňovať, ani vysvetľovať,“ doplnil 45-ročný herec, pre ktorého je film Your place or mine návratom na obrazovky po niekoľkých rokoch.

V roku 2022 sa Kutcher objavil aj vo filme Vengeance, ktorý však nešiel do širokej distribúcie a predtým bolo jeho posledným filmovým projektom stvárnenie Steva Jobsa v snímke Jobs v roku 2013.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vzťah #Ashton Kutcher #Reese Witherspoon #pózovanie #podcast

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...