Brad Pitt s Clooneym prichytení na nakrúcaní: Najprv naháňačka kolegu v bielizni, potom salvy smiechu...

Dve absolútne megahviezdy sa podarilo získať tvorcom nového trilleru pod názvom Wolves, ktorý vzniká v produkcii Apple TV. Nakrúcanie je lákadlom podobne ako očakávaný výsledok.

10.02.2023 00:00
debata
Video

VIDEO: Brad Pitt a George Clooney spoločne na nakrúcaní v New Yorku.

Nie je to však vôbec prekvapením, keďže hlavné úlohy v projekte prijali držitelia Oscara a tiež slávni filmoví fešáci, dnes už tak trochu veteráni Brad Pitt a George Clooney. Známi hereckí kolegovia sa ujali postáv dvojice osamelých lovcov, ktorí však dostali rovnakú zákazku a musia spolupracovať.

Brad Pitt Čítajte viac Rozdiel 29 rokov! Veľa, či ani nie? V prípade Brada Pitta a krásky po jeho boku...

V okolí miesta v New Yorku, kde sa časť snímka momentálne nakrúca, je rušno už niekoľko dní. A nie iba pre prítomnosť početného filmového štábu. Okrem neho totiž nechýbajú ani fanúšikovia, ktorí chcú zahliadnuť svoje filmové idoly, a tiež paparazzi fotografovia, ktorí ich zase chcú zvečniť – či už fotografiou alebo videom.

zväčšiť Hereckí kolegovia George Clooney (vpravo) a... Foto: Profimedia
George Clooney (vpravo) a Brad Pitt Hereckí kolegovia George Clooney (vpravo) a Brad Pitt spoločne na nakrúcaní snímky Wolves.

Len pred pár dňami sa reportérom podarilo zhotoviť momentky, na ktorých vidieť Pitta s Clooneym pri naháňačke ďalšieho hereckého kolegu Austina Grahama. Ten utekal studenou newyorskou ulicou len v spodnej bielizni, zatiaľ čo dvojica hrdinov ho naháňala v aute ovešanom kamerami z každej strany.

Gwyneth Paltrow Čítajte viac Spomienka na bývalého Brada Pitta? Gwyneth Paltrow poriadne prekvapila, toto ukrýva v skrini

Pitta tiež neskôr zachytili objektívy pri rozcvičke, keď sa chystal práve na scénu behu ulicami a naháňačky. Päťdesiatdeväťročný herec sa najprv vystrečoval a rozcvičil a potom sa rozbehol ulicou, čo neskôr musel viackrát zopakovať.

zväčšiť Herec Brad Pitt čaká na scénu naháňačky a behu... Foto: Profimedia
Brad Pitt Herec Brad Pitt čaká na scénu naháňačky a behu za kolegom Austinom Grahamom, ktorý musel prebehnúť newyorskými ulicami len v spodnej bielizni.

Snímka Wolves v produkcii Apple TV+ vzniká v réžii Jona Wattsa, no jej termín premiéry nie je ešte známy. Oboch hercov však stále môžu diváci (aj tí slovenskí) vidieť v kinách v ich aktuálnych projektoch. Pitt je jednou z hviezd veľkolepej snímky Babylon a jeho kolega Clooney si zase zahral v romantickej komédii Vstupenka do raja.

Herec Brad Pitt na premiére novinky  Babylon v...
Brad Pitt v januári tohto roka na premiére...
+4Herec Brad Pitt na premiére novinky  Babylon v...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #akcia #Brad Pitt #beh #New York #nakrúcanie #George Clooney

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...