Ruža pre nevestu: Fešák zo Štúrova, ktorý žije v Thajsku, má jasný cieľ: Chcem dievča zo Slovenska!

Už o pár týždňov sa na obrazovkách objaví nová, respektíve vynovená reality-šou. Na hľadanie lásky a vysnenej partnerky pod dohľadom kamier sa podujal fešák Tomáš Tarr.

14.02.2023 00:00
Tomáš Tarr je hlavnou hviezdou relácie Ruža pre... Foto:
Tomáš Tarr je hlavnou hviezdou relácie Ruža pre nevestu.
debata (1)

Rodák zo Štúrova, ktorého ešte v januári predstavili zástupcovia televízie Markíza ako hrdinu novej relácie Ruža pre nevestu, žije a pracuje v thajskom Bangkoku. Podniká v kreatívnom priemysle, kde má vraj množstvo klientov a stará sa predovšetkým o marketingovú podporu.

Nevesta pre milionára Čítajte viac Spomínate si na 'ženícha' Honzíka Novotného? Čo poviete na jeho nástupcu? Tento krásavec si bude hľadať pred kamerami nevestu

Hoci sa môže zdať, že 29-ročný Tarr nemôže mať núdzu o priazeň žien, fešný Slovák priznáva, že účinkovanie v relácii berie tak trochu ako dobrodružstvo, ale rovnako aj ako skutočné hľadanie lásky. „Viaceré moje vzťahy v zahraničí stroskotali práve na kultúrnych rozdieloch či rozdielnej mentalite žien, na akú som bol dovtedy zvyknutý. Aj to bol dôvod, prečo som kývol na ponuku TV Markíza využiť možnosť stretnúť svoju spriaznenú dušu prostredníctvom tejto šou,“ priznal sa Tarr pre médiá.

zväčšiť Tomáš Tarr (vľavo) hľadá nevestu, Krištof... Foto: TV Markíza
Tomáš Tarr, Krištof Králik Tomáš Tarr (vľavo) hľadá nevestu, Krištof Králik mu bude radiť a projekt Ruža pre nevestu moderovať.

„Nájsť si dievča zo Slovenska, s ktorým budem mať veľa spoločného a s ktorým môžem zdieľať svoje hodnoty a zápal pre prácu, bola pre mňa motivácia, ktorá v rozhodovaní jednoznačne zvíťazila,“ vysvetlil svoje dôvody objaviť sa v programe, ktorý bude akýmsi návratom kedysi populárneho formátu Nevesta pre milionára.

Tarr sa v prípade úspechu a záujmu divákov môže určite tešiť na zvýšenie vlastnej popularity a celebritný status. Ten si pravdepodobne ešte posilní ďalší muž, ktorý bude Tarrovi robiť spoločnosť v hľadaní nevesty medzi osemnástkou vybraných žien a ktorý už slovenskému divákovi (a diváčkam) nie je neznámy.

zväčšiť Tomáš Tarr je hlavnou hviezdou relácie Ruža pre... Foto: TV Markíza
Tomáš Tarr Tomáš Tarr je hlavnou hviezdou relácie Ruža pre nevestu.

Reč je o moderátorovi programu Krištofovi Králikovi, ktorého poznajú diváci zo seriálu Pán profesor. „Poloha moderátora ma naozaj baví a keďže v prostredí, kde niekomu radím vo vzťahoch, som ako doma, neváhal som ani minútu a ponuku moderovať tento projekt som prijal,“ uviedol bývalý model a herec. Ruža pre nevestu odštartuje na obrazovkách 3. marca a zdá sa, že fešní muži budú jej jasným ťahákom.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Krištof Králik #Ruža pre nevestu #Tomáš Tarr

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...