Ale im to ladí! Gáborík s manželkou, Valábik s Lenčešovou a Cimarro? Pre Let's Dance dostal Koleníkovu ex-tanečnicu

Nová, v poradí už ôsma séria Let's Dance klope na dvere, k divákom sa dostane 5. marca.

13.02.2023 11:30
Let's Dance Foto:
Šou Let's Dance pozná súťažné páry.
debata

Ako televízia zamiešala tanečné páry? Ako sme už písali, ako súťažná dvojica sa na parkete predvedú manželia Gáboríkovci. Tí sa spoločnými tréningami už pochválili aj na sociálnych sieťach. V tomto smere je hokejový útočník Marián Gáborík v dobrých rukách – jeho manželka Ivana, rodená Surovcová, má za sebou už niekoľko šou Let's Dance. V roku 2008 si zatancovala so superstaristom Martinom Konrádom. V roku 2009 sa jej tanečným partnerom stal herec a spevák Filip Tůma, v roku 2010 to bol český herec Marek Vašut. V roku 2011 si po boku Surovcovej zatancoval zabávač Peter Marcin, ktorý však zo šou pre zranenie odstúpil.

 Gabika Marcinková a Matyáš Adamec.
Henrieta Farkašová a Marek Klič.
+9Victor Ibara a Simona Brecíková.

V šou sa predvedie aj ďalší bývalý hokejista, obranca Boris Valábik. Práve dvojicu Gáborík-Valábik spája nielen dlhoročné priateľstvo, ale aj spoločná šou Boris & Brambor, ktorá si získala obľubu u mnohých poslucháčov ako podcast a neskôr aj u divákov na obrazovkách RTVS. Z dvojice Gáborík-Valábik sa tak na niekoľko týždňov stanú tvrdí konkurenti na tanečnom parkete. A kto bude stáť po boku Valábika? Sympatická Eliška Lenčešová, ktorá bola súčasťou predošlej šou. Tanečným krokom a choreografiám priučila v siedmej sérii iného úspešného športovca, Attilu Végha.

Ján Koleník a Vanda Poláková Čítajte viac Favoritom od začiatku až do konca! Ján Koleník sa stal kráľom parketu Let's Dance

Ak ste boli fanúšikmi poslednej série Let's Dance, potom viete, že jej víťazmi sa stali Ján Koleník a Vanda Poláková. Ako kráľovná tanečného parketu si pod svoje krídla v novej sérii vezme hviezdu telenovely Skrytá vášeň, Maria Cimarra.

Ďalšie súťažné dvojice ôsmej série Let's Dance si pozrite v našej galérii – Vyberte tanečný pár, ktorému to najviac ladí a pošlite mu hlas v našej ankete!

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Let's Dance

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...