Kráľovné Let's Dance? Pocisková aj Hospodárová... Dvojnásobný úspech tohto tanečníka sa zatiaľ nezopakoval! O kom je reč?

Už čochvíľa sa kolotoč Let's Dance opäť roztočí. Pripomeňte si víťazky a víťazov minulých ročníkov.

14.02.2023 08:52
Nela pocisková Foto:
Štvrtá séria tanečnej šou priniesla víťazstvo herečke a speváčke Nele Pociskovej, ktorej tanečným partnerom bol Peter Modrovský.
debata

V roku 2006 sa tanečná šou dostala na obrazovky Markízy po prvý raz, kráľovnou parkeru sa stala herečka Zuzana Fialová, ktorú k víťazstvu priviedol tanečník Peter Modrovský. Druhý ročník si víťazstvo vytancovala herečka Michaela Čobejová po boku Tomáša Surovca. V tretej sérii hviezdil herec Juraj Mokrý, ktorý sa na parkete zvŕtal spolu s partnerkou Katarínou Jakeš (rodenou Štumpfovou).

Herečka Zuzana Fialová a Peter Modrovský sa...
Tomáš Surovec a Michaela Čobejová predviedli...
+12Michaela Čobejová a Tomáš Surovec predvádzajú...

Štvrá séria tanečnej šou priniesla víťazstvo herečke a speváčke Nele Pociskovej, ktorej tanečným partnerom bol Peter Modrovský. Moderátorka Jana Hospodárová sa spolu s tanečným partnerom Matejom Chrenom tešila z víťazstva v piatej sérii. Šiesta séria spoznala kráľa tanečného parketu v hercovi Vladimírovi Kobielskom, ktorého k prvenstvu priviedla Dominika Chrapeková.

A hoci králi a kráľovné parketu spomedzi známych tvárí sa na pomyselnom stupienku víťazov menili ako na bežiacom páse, jeden muž zožal ocenenia až dva razy – reč je o tanečníkovi Petrovi Modrovskom, ktorý stál po boku Fialovej aj Pociskovej. Takýto úspech si môže spomedzi tanečných partnerom pripísať na svoje konto ako jediný. Modrovský bol v pozícii choreografa súčasťou aj zatiaľ poslednej, 7. série tanečnej šou.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Let's Dance (@letsdance.markiza)

Diváci Markízy majú bezpochyby v čerstvej pamäti nedávne víťazstvo herca Jána Koleníka, ktorý si prvenstvo vytancoval po boku sympatickej Vandy Polákovej. Koleník patril od prvých momentov Let's Dance k favoritom aj vzhľadom na skutočnosť, že v minulosti sa tancu venoval. Tomu zodpovedali jeho dychberúce výkony počas dlhých týždňov, kedy od poroty získaval vysoké bodové hodnotenia. Čochvíľa uvidíme, kto v pozícii tanečného favorita „vystrelí“ v novej, ôsmej sérii šou.

Ako Koleník opísal v tom čase aj pre Pravdu, skutočnosť, že bol v šou považovaný za favorita, bola pre neho nesmierne zaväzujúca – pozrite si video.

Video

Už čoskoro, 5. marca, tanečný parket znovu ožije, o body poroty a priazeň divákov zabojuje nových 11 dvojíc – pozrite si ich v našej galérii.

 Gabika Marcinková a Matyáš Adamec.
Henrieta Farkašová a Marek Klič.
+9Victor Ibara a Simona Brecíková.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Peter Modrovský #Let's Dance

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...