V novej komédii šla donaha, nezostala len pri tom! Takto Alison Brie šokovala manžela na hoteli

Zábrany vyzliecť sa pred kamerou určite nebudú tým, čím by trpela americká herečka Alison Brie. Potvrdzuje to jej nový film, romantická komédia Somebody I used to know. A nielen ona.

22.02.2023 00:00
Alison Brie Foto:
Herečka Alison Brie na zábere z filmu Somebody I Used to Know.
debata (2)

Herečka, ktorú si diváci môžu pamätať napríklad aj zo seriálu Glow, sa v jednej zo scén novéhé filmu v produkcii Amazon Prime ocitla pred kamerou celkom nahá. Kamera ju zachytáva ako beží po golfovom trávniku a dokonca je v ďalšej scéne zobrazená v Evinom rúchu bez akéhokoľvek prekrývania intímnych detailov.

Sydney Sweeney Čítajte viac Keď kráča po červenom koberci sexepíl, vyzerá to presne takto! Kráska z Eufórie si podmanila Berlín

Ako pre portál The Hollywood Reporter prezradila Brie spoločne so svojím manželom Daveom Francom (je režisérom a spoluscenáristom filmu), inšpiráciu nemuseli hľadať ďaleko. „Bol to jeden z tých prvých prídavkov v našom scenári, keďže počas mojich študentských čias som mala veľkú záľubu v nahom predvádzaní sa,“ so smiechom vysvetlila Brie.

zväčšiť Herečka Alison Brie a jej manžel Dave Franco na... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Alison Brie a jej manžel Dave Franco Herečka Alison Brie a jej manžel Dave Franco na premiére filmu "Somebody I Used To Know".

Štyridsaťročná herečka bola vraj zanietenou nudistkou, ale tiež si veľmi často robila žarty zo svojich spolužiačok a kamarátov. Jednu takú zažil aj jej manžel, ktorého šla prekvapiť tesne po premiére nového filmu. Ako inak, nahá.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Alison Brie (@alisonbrie)

O tom, že s vyzliekaním sa problémy naozaj nemá, svedčí aj miesto, kde sa k tomu odhodlala. Alison prebehla celkom nahá hotelovou chodbou a zaklopala na dvere izby jej manželovi. „Poď preč z tej chodby,“ zvolal na ňu pološokovaný a polopobavený Franco.

Anne Hathaway Čítajte viac OBRAZOM: Berlinale ozdobila 'nahá' Hathaway aj kráska Garrn s piercingom. Zelenskyj odkázal: Postavte sa zlu

Vo filme však podľa tvorcov nahota nie je použitá samoúčelne. „Nahota sa stala dokonalou metaforou pre hrdinkinu cestu. Keď prechádza filmom, vlastne sa snaží nájsť cestu späť k svojej podstate, tej najodhalenejšej forme toho, kým je ako človek,“ vysvetlila Alison Brie pre The Hollywood Reporter.

Herečka Sydney Sweeney na prezentácii filmu...
Bývalý tenista a hviezda nového dokumentu Boris...
+15Herečka Sydney Sweeney na prezentácii filmu...

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #novinka #film #nahé scény #Alison Brie

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...