Áno, budem na ihlách, priznala čerstvá 'mama' Vinczeová o večernej práci: Ak je to materinský pud, asi ho už mám

Známa televízna tvár a moderátorka sa vracia do tanečnej šou. Aj tento rok si sadne Adela Vinczeová do poroty.

05.03.2023 00:00
debata (6)
Video

VIDEO: Adela Vinczeová o účinkovaní v Let's Dance, aký vplyv to má na jej vzťah s manželom Viktorom, či o tom, že už začali do starostlivosti o dieťa zapájať aj starých rodičov.

V porovnaní s minulým rokom sa však predsa len niekoľko vecí zmenilo. Jedna, tá hlavná, určite je, že s manželom Viktorom Vinczem sú v adopčnom procese a už niekoľko mesiacov sa starajú o dieťa, ktorému sa chcú stať oficiálne rodičmi.

zväčšiť Moderátorka a porotkyňa Adela Vinczeová. Foto: TV Markíza
ZAK Adela Vinczeová Moderátorka a porotkyňa Adela Vinczeová.

Kým nie je uzavretý celý adopčný proces, populárna moderátorka a ani jej manžel sa o dieťati do médií veľmi nevyjadrovali. Na otázku, ako to bude počas nedeľňajších večerov, keď sa obaja objavia pred kamerami v šou Let's Dance, však odpovedala bez váhania.

Moderátorka a porotkyňa Adela Vinczeová v...
Porotca Ján Koleník a jeho kolegyňa Adela...
+13Moderátorka a porotkyňa Adela Vinczeová v...

„Tri mesiace sme s dieťaťom boli len my, teda sme len my. Ale už pomaličky aj starí rodičia vstupujú do poľa pozornosti, čo si zároveň myslím, že je aj pre dieťa zdravé, že si zvyká na iných blízkych ľudí, ktorí vytvárajú tú jeho bezpečnú svorku,“ uviedla pre TV Pravda Adela Vinczeová.

Adela Vinczeová Čítajte viac Uvarené, vysušené, ušité! Vinczeová v šatách zo 'želatíny' ako dizajnérska múza. Nechcem byť ustráchaná, hovorí

„Starí rodičia sú pripravení ísť do služby každú nedeľu, veľmi sa na to tešia. Už sme dávali aj skúšobné uspávanie… pôjde to, pôjde to,“ vyhlásila s úsmevom moderátorka. „Nie je mi to vnútorne úplne jedno a možno v tú nedeľu budem trošičku na ihlách, ale viem, že robíme maximum. Fakt, že robíme maximum,“ pokračovala Vinczeová, ktorá v našom videorozhovore hovorila aj o tom, či sa s manželom Viktorom doma bavia o práci, alebo o tom, aké vzťahy má s kolegami v porote. Viac si pozrite vo videu vyššie.

 Gabika Marcinková a Matyáš Adamec.
Henrieta Farkašová a Marek Klič.
+9Victor Ibara a Simona Brecíková.

© Autorské práva vyhradené

6 debata chyba
Viac na túto tému: #dieťa #Adela Vinczeová #Let´s Dance

+ Nebojte sa, čo má prísť príde, ale môžete tomu aj dopomôcť.
Nenechajte nikoho aby si z vás robil srandu, alebo...

+ Problémy s popraskanými rukami vyriešite tuhým krémom.
O zamestnanie neprídete, tak prestaňte strašiť svoje...