Gránský aj Pagáčová v ťažkom súboji! Dokážu to, čo domáci miláčikovia?

Na obrazovky prichádza nová pôvodná šou zo sveta zvierat Šampióni, v ktorej nebude núdza o zábavu ani napätie.

04.03.2023 00:00
Sampioni  4 Foto:
Na obrazovku Prima PLUS mieria Šampióni.
debata

Televízia Prima PLUS predstaví troch zvieracích šampiónov, troch zvieracích rekordérov a tri známe tváre, ktoré v niekoľkých súťažných kolách preukážu nielen svoje znalosti zo sveta zvierat, ale aj zručnosť a taktické skúsenosti.

"Šampióni budú hravá a zábavná show, ktorá tu ešte nebola. Pripravených je celkom šesť epizód, v ktorých diváci uvidia veľkú škálu talentovaných zvierat, a navyše sa dozvedia aj množstvo zaujímavých vecí. Divákom môžem prezradiť, že už pri nakrúcaní nebola núdza o situácie, ktoré aj skúsenej produkcii vyrazili dych a známe osobnosti skončili v záchvatoch smiechu,“ hovorí riaditeľka výroby FTV Prima Lucia Kršáková.

Moderátorom šou Šampióni bude David Gránský, ktorého diváci poznajú napríklad z Česko Slovensko má talent alebo z obľúbeného seriálu ZOO. „Čaká nás nová zábavná, ale zároveň aj súťažná show, kde nebude núdza ani o napätie. Ja v rámci tejto show budem v pozícii moderátora, ale výzva to pre mňa rozhodne bude, pretože napríklad v Česko Slovensko má talent, kde som mal po boku Jasminu, to bude zmena a priznávam, že som z toho ľahko nervózny, ale samozrejme sa veľmi teším. Na divákov skrátka čaká talentová šou, ale pre zmenu so zvieratami. A v tejto show budú zvieratá na prvom mieste, z čoho mám veľkú radosť. Ja som ako malý chcel byť dokonca veterinárom,“ hovorí David Gránský.

Ako pravidelné VIP osobnosti, ktoré budú v programe súťažiť, diváci uvidia Patríciu Pagáčovú a Mareka Němca, ktorých v každom dieli doplní ďalšia známa tvár. Patrícia Pagáčová je vyhlásenou milovníčkou zvierat, rada jazdí na koni a doma má dvoch psov. Aj ona sa na svoju rolu v Šampiónoch veľmi teší: „Myslím, že je to niečo nové, niečo, čo tu ešte nebolo. Zvieratká sú navyše ťahúňmi a bavia divákov.“

Nielen na zvieracích šampiónov sa na obrazovkách Prima PLUS môžete tešiť od 4. marca o 21.35.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Prima PLUS

+ Na každom kroku na vás čakajú prekážky, je to však v poriadku.
Zabudnite na televíziu, sústreďte sa na niečo na...

+ Nenamáhajte svoju pokožku, doprajte jej starostlivosť akú si zaslúži.
Nové príležitosti na zlepšenie financií sú...