Keď mi povedia, nalep sa panvou, nalepím sa a nepustím, smeje sa Marcinková. Toto je výhoda hercov

Do tanečnej šou dostala ponuku už minulý rok. Vtedy odmietla. Herečky Gabriely Marcinkovej sa parkete sa však diváci dočkali.

07.03.2023 00:00
debata
Video

VIDEO: Herečka Gabriela Marcinková sa dočkala Let's Dance aj na druhýkrát. Čo ešte prezradila?

Hrdinka hitov ako Pán profesor, Tajné životy či Doktor Martin sa priznala, že minulý rok sa ešte necítila na to, aby zvládala povinnosti s dvoma deťmi, prácu a tréningy tanca. „Povedala som im vtedy, že ak sa im tam budem ešte hodiť a ak budú robiť ďalšiu sériu: ‚Ozvite sa mi a ja pôjdem‘,“ prezradila pre TV Pravda Marcinková.

ZAK  Lucia Hlaváčková Čítajte viac Tehotná Cibulková, Fašiangova láska v ilúzii nahých šiat či trblietavá Dara. Ale kráľovnou je diva v červenom Hlaváčková!

Prekvapilo ju vraj trochu, ako skoro ďalšia ponuka prišla. „Ale zisťujem, že teraz je naozaj ten ideálny čas. Ešte som doma na materskej, nechcem tak veľa pracovať, ale toto je niečo, čo si viem menežovať popri deťoch, popri ich spánkoch a popri tom, ako sa doma hráme, tak si viem krútiť bokmi a tak,“ objasnila herečka.

zväčšiť Gabriela Marcinková a Matyáš Adamec počas 1.... Foto: Markíza
Gabriela Marcinková a Matyáš Adamec Gabriela Marcinková a Matyáš Adamec počas 1. kola Let's Dance.

Za jednu z výhod v prípade tanečnej šou považuje možno fakt, že ako herečka je zvyknutá na ľudský kontakt, neustále nadväzovanie nových kontaktov a väzieb. A ľahšie je aj hľadanie tanečnej intimity a prekonávanie nejakého bloku pri dvoch tanečných partneroch, ktorí sa nepoznajú roky. Marcinková si na margo toho zavtipkovala – viac nájdete vo videu vyššie.

ZAK Adela Vinczeová Čítajte viac Áno, budem na ihlách, priznala čerstvá 'mama' Vinczeová o večernej práci: Ak je to materinský pud, asi ho už mám

A čo tanečné umenie a pohyb prináša do jej súkromného života? Áno, aj tam nastali zmeny. Aké? Vypočujte si v našom videorozhovore. Nezabudnite si tiež pozrieť galériu z prvého večera z červeného koberca a tiež tanečné páry a ich podoby na premiérovom kole.

Moderátorka a herečka Martina Zábranská a jej...
Aj modelka a bývalá účastníčka Let´s Dance...
+32Herec a moderátor Krištof Králik s manželkou.
Gabriela Marcinková a Matyáš Adamec počas 1....
Richard Autner a Dominika Rošková počas 1. kola...
+8Boris Valábik a Eliška Lenčešová počas 1. kola...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #pohyb #tréning #Intimita #Gabriela Marcinková #Let´s Dance

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...