Moje srdce sa zastavilo, píšu nadšení diváci o výkone talentovanej Britky. Jej herectvo v hite HBO si pýta trofej

Má devätnásť, no aj vďaka svojmu mladistvému vzhľadu stvárňuje momentálne tínedžerku v jednom z najsledovanejších a najdiskutovanejších seriálov súčasnosti.

09.03.2023 10:00
Bella Ramsey Foto: ,
Herečka Bella Ramsey z hitu The Last of Us prichádza na prehliadku Dior.
debata

Reč je o herečke Belle Ramseyovej, hrdinku hitu z produkcie HBO – seriálu The Last of Us, ktorý je adaptáciou rovnomennej počítačovej hry. Ramsey v projekte stvárnila štrnásťročnú Ellie, ktorú si pod ochranné krídla berie Joel (Pedro Pascal), aby ju bez úhony dopravil na určené miesto v post-apokalyptickom svete postihnutom pandémiou huby meniacej ľudí na zombies.

29th Annual SAG Awards - Arrivals Čítajte viac Momentálne nemá konkurenciu! Jej štýl berie dych a... krásna Zendaya zatieni v šatách aj českú supermodelku

Hoci základná dejová linka sa môže zdať na prvý pohľad jednoduchá, priam až banálna – to, čo sa podarilo filmovým tvorcom a jednotlivým hercom, je podľa zástupcov kritiky aj divákov jeden z najlepších televíznych projektov za posledné roky. Najmä Ramseyovej výkon ospevujú aj fanúšikovia či internetoví užívatelia do nebies.

Herečka Alicia Vikander pred prehliadkou Louis...
Modelka Iris Law pred prehliadkou Givenchy...
+47Talianska influencerka Chiara Ferragni pred...

Celkom čerstvo sa záplavy nadšenia dočkala aj po premiére ostatnej (predposlednej) epizódy. „Dajte jej všetky ceny, čo sú dostupné,“ napísal jeden z nich na sociálnej sieti. Portál PopBuzz.com tiež upozorňuje na ďalšie príspevky.

„Bella je šialene dobrá.“ „Nemôžem sa preniesť cez krik a nárek Ellie v tejto epizóde. Moje srdce sa zastavilo.“ To sú len niektoré z komentárov, ktoré hodnotia výkon britskej rodáčky, ktorá už má za sebou účinkovanie v seriáli Hra o tróny, projekte Jeho temné esencie či celovečernom filme Catherine Called Birdy. Očakáva sa, že v blížiacom sa súboji o televízne ceny EMMY by mohla 19-ročná Bella bodovať na plnej čiare. A ak sa tak nestane, bude to naozaj prehliadnutý výnimočný herecký talent.

The Last of Us Čítajte viac The Last of Us nie je jediný. Filmov a seriálov podľa počítačových hier pribúda

Ramseyovej fenomén, ktorý ovládol najmä divácky svet, si však všimol už aj svet módy. Len nedávno sa herečka objavila ako hosť na prehliadke ateliéru Dior v Paríži, keď si prišla pozrieť kolekciu Jeseň/Zima 2023–24. Viac záberov celebrít na prehliadkach si pozrite v galérii.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #herectvo #talent #výkon #The Last of Us #Bella Ramsey

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....