Na Levoch uchvátila v bielej čipke, ale videli ste ju v plavkách? Plodková má top formu, Langmajer pudrovaný zadok

Iba pár dní dozadu bola jednou z očarujúcich dám na galavečere cien českého filmu známych ako Český lev. Herečka Jana Plodková sa čoskoro objaví aj v kinách - diváci ju budú môcť vidieť v snímke Ostrov.

10.03.2023 00:00
Česká herečka Jana Plodková Foto:
Česká herečka Jana Plodková stvárnila v snímke Ostrov hlavnú ženskú rolu.
debata (2)

Komédia Rudolfa Havlíka, v ktorej účinkuje po boku kolegu Jiřího Langmajera, prináša príbeh dvojice rozvadených manželov, ktorí stroskotajú na opustenom ostrove a musia nájsť cestu k sebe. Nakrúcanie snímky, ktorá nápadne pripomína hollywoodsku komédiu 6 dní, 7 nocí s Harrisonom Fordom a zosnulou herečkou Anne Hecheovou, nakrúcali prevažne v Thajsku.

Jana Plodková Čítajte viac Hviezdy hitu Iveta Germáni a Ferencová na Českých levoch boli za absolútne divy! Najlepšie oblečená? Táto česká herečka...

Scény na opustenom ostrove si vyžadovali neustálu prácu maskérov. Museli sa postarať o odreniny, modriny či poranenia, ktoré hlavným hrdinom predpisovali scény po páde lietadla, ktorého haváriu prežijú len odcudzení manželia.

Video

VIDEO: Jana Plodková v plavkách na nakrúcaní filmu Ostrov.

Ako však naznačujú zábery z nakrúcania, počas filmovačky vznikalo aj množstvo vtipných momentov. „To je teda práca,“ komentuje jedna z hlavných make-up artistiek moment, keď musí štetcom upravovať nahý zadok hlavného hrdinu Langmajera v roztrhaných nohaviciach.

Video

VIDEO: Pudrovať herecký zadok nie je žiadna ľahká práca…

Dvojica populárnych českých hercov sa však dočkala aj „idylickej“ plážovej scény a tá je dôkazom, že obaja, či už 41-ročná Plodková, alebo jej o 15 rokov starší kolega, „ladili formu“ do plaviek.

Herečka Jana Plodková a režisér Rudolf Havlík...
Moderátorka Hana Rapantová na premiére filmu...
+4Moderátorka Katarína Jesenská na premiére filmu...

Novinku Ostrov uviedli tvorcovia aj v stredu večer v Bratislave. Na slávnostnú premiéru dorazil režisér Rudolf Havlík spoločne s českou herečkou. Jiří Langmajer sa nemohol na premiére zúčastniť pre pracovné povinnosti.

zväčšiť Herečka Jana Plodková v kreácii od Zuzany... Foto: Profimedia
Jana Plodková Herečka Jana Plodková v kreácii od Zuzany Kubíčkovej.

Plodková, ktorá v sobotu na cenách Český lev žiarila v bielej čipkovanej kreácii od Zuzany Kubíčkovej, tentoraz stavila na čierny nohavicový kostým. Dotyk zvodnej čipky pridala na top, ktorý sa ukrýval pod sakom. Sympatická blondínka tiež poskytla niekoľko rozhovorov a pozhovárala sa aj s pozvanými hosťami.

Martina Zábranská a jej partner Jiří Dvořák Čítajte viac Zaľúbená Zábranská vzala Dvořáka na tanečný večer! Lásku posvätili aj červenou farbou

Snímku, ktorá príde do kín budúci štvrtok 16. marca, si prišli pozrieť aj moderátorky Hana Rapantová či Katarína Jesenská. Viac si pozrite v galérii. Exkluzívne zábery z nakrúcania v Thajsku nájdete v pridaných videách.

Rozhovor redaktorky Sofie Prétorovej s herečkou Janou Plodkovou a režisérom Rudolfom Havlíkom si pozrite nižšie.

Video

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #film #plavky #Ostrov #Jiří Langmajer #Jana Plodková

+ Na alkohol dnes zabudnite, zvoľte si dnes inú cestu.
Osviežte si myseľ a opakujte si čo už viete a k tomu sa...

+ Vyberajte vhodný typ hydratácie práve pre svoju pokožku.
Šetrite, avšak si dávajte pozor na čom šetríte....