V druhom kole to prišlo: Ďurovčík si buchol hlavu o pult, na parkete sa objavil 'nový' Koleník. Let's Dance opustila hviezda Druhej šance

V nedeľu večer sa Slovensko roztancovalo po druhý raz a záver večera bol smutnejší než minulý týždeň - prišlo totiž rozhodnutie.

13.03.2023 07:02
lets dance, let´s dance, Foto:
Druhá časť Let´s Dance prišla o prvý pár.
debata (16)

Ako prvý pár sa so šou Let's Dance rozlúčil Victor Ibara a Simona Brecíková. V treťom, filmovom kole, ich tak už neuvidíme.

zväčšiť Victor Ibara a Simona Brecíková  počas 1. kola... Foto: Markíza
Victor Ibara a Simona Brecíková Victor Ibara a Simona Brecíková počas 1. kola Let's Dance.

Victor Ibara, budúci lekár a hviezda seriálu Druhá šanca, počas večera zatancoval waltz a očaril najmä svojho kolegu zo seriálu, Jána Koleníka. „Ja som mal ohromný zážitok,“ pochválil ho po výkone. „Máš krásny výraz, len sa dostaň do pokoja, lebo keď príde figúra, u teba nastane strnulosť,“ vyslovil Ďurovčík. Za svoj posledný tanec v šou Let's Dance získal Ibara 16 bodov.

Henrieta Farkašová a Marek Klič v 2. časti šou...
Marián Gáborík a Ivana Gáborík v 2. časti šou...
+7Gabriela Marcinková a Matyáš Adamec  v 2. časti...

Druhé kolo šou neabsolvovala v pozícii súťažiacej speváčka Mária Čírová, ako vysvetlila, z tréningov ju vyradilo nepríjemné zranenie chrbta. Na parkete sa tak v nedeľu večer vystriedalo desať párov, ktoré sa už uchádzali nielen o body poroty, ale aj o hlasy televíznych divákov.

Prehliadku tancov odštartoval jive v podaní herečky Heleny Krajčiovej, ktorej sa v prvom kole skvele darilo. Inak tomu nebolo ani v kole druhom. „Bol to rozpoznateľný jive, akurát vám na konci odchádzala sila. A treba zlepšiť rytmiku, napriek tomu veľmi dobrý výkon,“ zhodnotila ako prvá porotkyňa večera Tatiana Drexler. Jive dvojici vyniesol 26 bodov.

Moderátorka a herečka Martina Zábranská a jej...
Aj modelka a bývalá účastníčka Let´s Dance...
+32Herec a moderátor Krištof Králik s manželkou.

„Tím Gáborík“ predviedol na parkete zmyselnú rumbu ozdobenú manželskými bozkami a porota nešetrila chválou. „Ty máš byť drevo a nie si… Ty si to tak dobre tancoval, akoby si to ani netancoval s vlastnou ženou,“ vyslovil Ján Ďurovčík na adresu hokejistu a tanec páru následne ocenil aj Ján Koleník. „Rumba je zradná a muž pri nej býva občas smiešny. Ty si nebol.“ Od poroty získali 23 bodov.

ivana gáborík Čítajte viac Gáboríkovci: Tajomstvo ich prvého novomanželského tanca? Budete prekvapení, čo mu predchádzalo

Quickstep zatancovala herečka Gabika Marcinková a u poroty výkonom bodovala. „V minulom kole si ma šokovala a teraz si ma úplne rozobrala, ty máš potenciál na to, aby si tu búrala kulisy. Potrebuješ sa iba vytancovať,“ zhodnotil Ján Ďurovčík. Adela Vinczeová vytiahla ako prvá desiatku a celkovo pár získal úžasných 34 bodov.

Cha-cha patrila počas večera Borisovi Valábikovi a porota si na ňom po tanci skutočne „zgustla“. „Cha-cha bola plytšia, ja som ti chcel v minulom kole poradiť, aby si stál a ty si teraz iba stál,“ začal Koleník. „Bavili sme sa nekonečne,“ doplnila Drexler. Ďurovčík si dokonca buchol hlavu o porotcovský pult. „Ty vsaď na svoj sexepíl… Ale sme radi, že ťa tu máme,“ dodal. Pár sa v hodnotení neprehupol cez desiatku, na konto si pripísal 9 bodov.

Boris Valábik a Eliška Lenčešová Čítajte viac Predsavzatie Lenčešovej týkajúce sa Valábika? Rada by som z Borisa urobila...

Jana Kovalčiková si za valčík vyslúžila standing ovation. „Naozaj vám to spolu ladí,“ začal Ďurovčík. „Bolo to krásne, ja by som si s tebou takýto valčík rád zatancoval,“ povedal Koleník. Hodnotenie Tatiany Drexler bolo o čosi prísnejšie. „Bol to krásny tanec na hudbu valčíka, akurát to nebol valčík. Bolo to dobré divadlo.“ Za výkon si vybojovali 22 bodov.

Richard Autner v druhom kole zatancoval s Dominikou Roškovou rumbu a u poroty bodoval na celej čiare, rovnako aj u publika, ktoré ho ocenilo standing ovation. „Vyzerá to, akoby si už niekedy tancoval. Neviem, či ty nie si lepší ako Janko Koleník,“ zhodnotila Adela. „To bolo tak dobré, že som tam nevidel chybu,“ pochválil Autnera Ďurovčík. Porota ho ocenila ziskom 32 bodov.

zväčšiť Dominika Rošková a Richard Autner. Foto: Markíza
Dominika Rošková - Richard Autner Dominika Rošková a Richard Autner.

Milan Zimnýkoval porote aj divákom predviedol viedenský valčík. „Dalo by sa,“ zhodnotil Ďurovčík. Drexler dodala: „Môžete krásne tancovať, ale nevolajme to valčík.“ Tanec dvojici vyniesol 17 bodov.

Mario Cimarro a Vanda Poláková to v nedeľu večer roztočili s quickstepom a porote sa ich výkon páčil viac ako ten predošlý. „Vyzeralo to oveľa lepšie než v prvom kole. Je to na dobrej ceste,“ zhodnotil Ján Ďurovčík a v podobnom duchu sa vyjadrila aj Tatiana Drexler. „Skrytá vášeň sa odokryla,“ dodala Adela. „Freestyle na konci, tak to išla tvoja energia hore,“ zaznelo z úst Koleníka. Herec zo Skrytej vášne získal 16 bodov.

Video

Henrieta Farkašová opäť postavila bratislavskú Inchebu na nohy. „Vďaka vám a celej tejto šou mám pocit, že sa viac rešpektujeme,“ zhodnotil Ján Koleník. „Trošku viac gymnastické, ale ja som spokojný. "Mám rada scéniku, keď je dobrá. Len jednu výčitku mám – rumba sa tancuje viac do parketu,“ dodala Drexler. Tanec páru vyniesol 29 bodov.

Video

© Autorské práva vyhradené

16 debata chyba
Viac na túto tému: #Let´s Dance #Victor Ibara

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...