Už je to jasné! Uvidíme v nedeľu Máriu Čírovú na tanečnom parkete Let's Dance?

Druhé kolo šou Let's Dance neabsolvovala v pozícii súťažiacej speváčka Mária Čírová, ako vysvetlila, z tréningov ju vyradilo nepríjemné zranenie chrbta.

17.03.2023 09:19
Joris Yacoub Foto:
Mária Čírová a Joris Yacoub.
debata

Na parkete sa tak minulú nedeľu vystriedalo desať párov. Vystúpi speváčka v treťom kole, ktoré bude filmové? Tu je konečný verdikt televízie, ktorý Markíza zverejnila na svojej stránke.

lets dance, let´s dance, Čítajte viac V druhom kole to prišlo: Ďurovčík si buchol hlavu o pult, na parkete sa objavil 'nový' Koleník. Let's Dance opustila hviezda Druhej šance

„Môžeme potvrdiť, že kvôli pretrvávajúcim zdravotným komplikáciám sa Mária Čírová, žiaľ, nepostaví na tanečný parket ani túto nedeľu a odstupuje zo súťaže. Spolu s Jorisom nám budú veľmi chýbať. Márii prajeme skoré uzdravenie a veríme, že ju čoskoro privítame v hľadisku.“

zväčšiť Mária Čírová a Yoris Yacoub počas 1. kola... Foto: Markíza
Mária Čírová a Yoris Yacoub Mária Čírová a Yoris Yacoub počas 1. kola Let's Dance.

Speváčka sa na účinkovanie v šou veľmi tešila, čo opísala pred štartom aj v rozhovore pre TV Pravda: „Keď poviem nejakej šou áno, znamená to, že sa chcem do toho vložiť, chcem do toho vložiť celé svoje ja, celé svoje srdce. Trénujeme nielen tanec, robíme na gymnastike, robíme balet, venujeme sa tomu. Baví ma to,“ povedala Čírová (viac vo videu dole).

Video

Speváčka tak na parkete šou predviedla len jeden tanec, waltz, po ktorom ju Ján Ďurovčík presunul do „vyššej kategórie súťažiacich“.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Mária Čírová

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...