Náhla a prekvapivá smrť! Hviezda série John Wick je mŕtva, recepčný z hotela zabijakov umrel vo veku 60 rokov

Vo veku 60 rokov zomrel americký herec Lance Reddick známy pre svoje výrazné role v televíznych seriáloch aj filmoch vrátane The Wire - Špina Baltimore a série snímok o Johnovi Wickovi.

19.03.2023 15:00
Lance Reddick Foto:
Herec Lance Reddick na archívnom zábere z roku 2019.
debata

Zomrel náhle v piatok ráno, oznámila médiám Reddickova agentka Mia Hansen. „Lance nám bude všetkým veľmi chýbať. Prosím, rešpektujte súkromie jeho rodiny,“ uviedla vo vyhlásení Hansen. Príčina úmrtia podľa nej bola prirodzená. V správe pre médiá informovala, že polícia bola do hercovho domu v Kalifornii zavolaná v piatok okolo 09:30 miestneho času (17:30 SEČ).

Agentúra AP popísala Reddicka ako typovo vyhraneného herca, ktorého postavy boli autoritatívne, rezervované, odťažené a niekedy až zlovestné. Počas svojej kariéry bol často obsadzovaný do rolí málovravných, ale noblesných a osobitých mužov v obleku či uniforme.

Zľava: herci Scott Adkins, Rina Sawayama, Keanu...
Kanadský herec Keanu Reeves pózuje fotografom...
+5Britská herečka Natalia Tena pózuje fotografom...

Ako „silného a šarmantného“ muža Reddicka na twitteri označil jeho kolega zo seriálu The Wire – Špina Baltimore Wendell Pierce. Režisér filmovej série John Wick Chad Stahelski a hlavná hviezda filmov Keanu Reeves uviedli, že nadchádzajúci piaty diel venujú Reddickovi, ktorého strata ich „hlboko zarmútila“.

Reddick sa narodil v roku 1962 v Baltimore. Vyštudoval herectvo na Yaleovej univerzite a objavil sa v niekoľkých vedľajších rolách v amerických kriminálnych seriáloch vrátane Kriminálky Miami alebo Zákon a poriadok ďalších sériách ako Bosch alebo American Horror Story.

Okrem herectva sa venoval aj hudbe, vyštudoval prestížny Eastman School of Music na Rochesterskej univerzite. Prvý album vydal v roku 2011. Zostala po ňom manželka Stephanie a deti Yvonne a Christopher.

Iba pred pár dňami mala svetovú premiéru v Londýne v poradí už štvrtá snímka o Johnovi Wickovi. Reddick sa však na premiére nezúčastnil, čo otvára aj špekulácie fanúšikov, či nebojoval dlhší čas s chorobou.

debata chyba
Viac na túto tému: #vek #úmrtie #predčasná smrť #John Wick #Lance Reddick

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...