OBRAZOM: Poriadne rozvášnený Cimarro aj šialený výraz Autnera. Top okamihy z filmového Let's Dance

Na parkete tretieho kola Let's Dance sa striedali filmové postavy a známe scény, ktoré fanúšikov šou vtiahli do obľúbených hitov kín a obrazoviek.

21.03.2023 13:10
Mario Cimarro a Vanesa Indrová Foto:
Mario Cimarro a Vanesa Indrová počas filmového kola Let's Dance.
debata

V galérii si pozrite prierez naj záberov tanečníkov na parkete – zaujme šialený výraz v tvári Richarda Autnera čoby slávneho Jima Carreyho z Masky. Ako sa jednej z tanečných pozícií v Hriešnom tanci oddala Gabika Marcinková? Očarí aj ako pierko ľahučká Lenčešová v náručí Valábika, ktorí si pre svoj valčík „požičali“ slávnu skladbu z komédie Vrchní, prchni!

Gabriela Marcinková a Matyáš Adamec počas...
 Ivana Gáborík počas filmového kola Let's Dance.
+6Helena Krajčiová a Fabio Belucci počas...

Filmové kolo bolo posledným pre moderátora Milana „Juniora“ Zimnýkovala a Radku Britaňákovú. Osudným sa im stal film Avatar a tanec rumba. „Vy ste boh na rýchle tance, ale táto rumba, čo sa krokov týka, sa vám trocha plietla,“ zhodnotila v nedeľu ich výkon Drexler. „Zatancovali ste to veľmi nežne,“ dodala Vinczeová. „Vedel som, ako pri rumbe trpíš. Toto bolo znesiteľné, bál som sa, že to bude trapnučké, ale nebolo,“ dokončil hodnotenie Ďurovčík. „Modrý“ pár sa so ziskom 21 bodov so šou v nedeľu rozlúčil – ako to v nedeľu v Let's Dance vyzeralo si prečítajte tu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Let's Dance #Mario Cimarro

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...