Trénuje vari na Hulka? Nie, z Milana Ondríka je Mikuláš Černák. Fúziky a poriadne svaly, toto je šokujúca premena

Fyzické premeny, ktoré sú súčasťou príprav na nakrúcanie, zvyčajne poznajú diváci hollywoodskych projektov. Občas sa však vyskytne aj domáci film, v ktorom prekvapí známa tvár a jej "filmová" podoba.

22.03.2023 00:00
debata (5)
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa @milan_ondrik

Bude to určite aj prípad herca Milana Ondríka, ktorý stvárňuje postavu zo skutočného života – niekdajšieho mafiánskeho bossa Mikuláša Černáka vo filme MIKI. Režisér projektu Jakub Kroner ukončil pred pár dňami prvú fázu nakrúcania ambiciózneho projektu, ktorý sa vráti do obdobia 90-tych rokov. Čo sa však určite nekončí, je tvrdý tréning, ktorý podstupuje hlavný hrdina.

628944618 Čítajte viac Z Čvančarovej blondínka? Česká hviezda šokuje premenou, toto spravila pre...

Herec Milan Ondrík aj na svojom profile na Instagrame priam šokoval fyzickou formou, akú si za posledné mesiace stihol vybudovať. Na fotografiách, ktoré zverejnil, je zachytený v športovom tričku, ale aj bez neho. Muskulatúra a masívne svaly bijú do očí a sú vo výraznom kontraste s podobou Ondríka, na akú boli diváci zvyknutí doteraz.

Herec Milan Ondrík ako Mikuláš Černák a Anna...
Herci Dušan Cinkota (vľavo) a Michal Kubovčík v...
+7Zľava: Herci Gregor Hološka, Marek Fučík, Dušan...

Štyridsaťdvaročný rodák z Lieseku na Orave sa už nejaký čas venuje tvrdým tréningom v spoločnosti kickboxera a trénera Cyrila Pažitného. Ondríkova fyzická zmena je skutočne markantná. Dá sa vidieť na starších záberoch, ktoré ešte vznikli v roku 2022 a tých najnovších, ktoré na sociálne siete pribudli len v týchto dňoch. „Kvôli postave som nabral svalovú hmotu, nechcel som všetko nechávať na masky či kostýmy, ktoré sú mimochodom skvelé. Ale nenakrúcame dokument. Takže som k tej postave pristúpil po svojom,“ vyhlásil pre médiá Ondrík.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa @milan_ondrik_official

Samozrejme, jeden z najtalentova­nejších domácich hercov nebude stvárňovať Mikuláša Černáka len pomocou svalov či fúzikov. „Snažil som sa naštudovať si dostupné zdroje, napozerať videá z toho obdobia, mal som možnosť dvakrát sa s Mikulášom Černákom osobne stretnúť. Navnímal som jeho intonáciu či gestá. Nekopírujem svoj predobraz, ale stvárňujem filmovú postavu. Akokoľvek negatívna tá postava je, musím ju ako herec pochopiť a obhájiť. Inak by som nebol dobrý herec. A Miro Šifra napísal vynikajúci scenár, o ktorý som sa mohol oprieť,“ dodal na margo scenáristu Miroslava Šifru.

Milan Ondrík Čítajte viac Jakub Kroner nakrúca film o bývalom mafiánskom bosovi, Mikiho hrá Milan Ondrík

Okrem Ondríka si vo filme zahrá napríklad aj Michal Kubovčík, Anna Javorková, Rebeka Poláková či Gregor Hološka, Dušan Cinkota a Petra Vajdová. O kostýmy sa stará Sandra Žigová a umeleckou maskérkou je Andrea Štrbová. Film by mal prísť do kín budúci rok v máji.

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #rola #premena #Mikuláš Černák #svaly #Milan Ondrík #Jakub Kroner #Miki

+ Začnete s pestovaním vlastných plodín a určite vám budú chutiť viac.
Nebuďte príliš nervózny, všetko zvládnete...

+ Hydratujte svoje telo, momentálne to potrebuje stále viac a viac.
Nechváľte sa, mohlo by vám to skôr ublížiť ako...